Ooo abi yavaş gel lütfen. Ben not alırsam abeme veririm yinede onu yedirtmem sanasaolasın gurban eline sağlık böyle konulara devam et bol bol zıfır ver özelliklede fırata o olmadığı için bolca zıfır ver ona![]()

Ooo abi yavaş gel lütfen. Ben not alırsam abeme veririm yinede onu yedirtmem sanasaolasın gurban eline sağlık böyle konulara devam et bol bol zıfır ver özelliklede fırata o olmadığı için bolca zıfır ver ona![]()
Sevgili Ustam o deli konusu beni üzüyor.Hala bana kırgın her şeyi izah ettim yok yok fayda.Eeee ne demişler delidir doludur ne yapsa yeridir.adı üstünde @Deli Fırat .Neyse o benim hep kardeşimdirsaolasın gurban eline sağlık böyle konulara devam et bol bol zıfır ver özelliklede fırata o olmadığı için bolca zıfır ver ona![]()
sen yedirmende o bana daş kebap yedirirOoo abi yavaş gel lütfen. Ben not alırsam abeme veririm yinede onu yedirtmem sana![]()
sen bi çay ısmarlada fırat gelince belki kızgınlığı geçer o konuyu kapat birdahada açma hesşey zamanla düzelirSevgili Ustam o deli konusu beni üzüyor.Hala bana kırgın her şeyi izah ettim yok yok fayda.Eeee ne demişler delidir doludur ne yapsa yeridir.adı üstünde @Deli Fırat .Neyse o benim hep kardeşimdir
Sevgili Ustam o deli konusu beni üzüyor.Hala bana kırgın her şeyi izah ettim yok yok fayda.Eeee ne demişler delidir doludur ne yapsa yeridir.adı üstünde @Deli Fırat .Neyse o benim hep kardeşimdir