Ah sen yokmusun klasımı konuştururum diyorsun yani.al ozaman sanada kocaman 0000000 sıfırlarKolaya kaçar, çubuklarin götürdüğü yere bakarım ustam![]()

Ah sen yokmusun klasımı konuştururum diyorsun yani.al ozaman sanada kocaman 0000000 sıfırlarKolaya kaçar, çubuklarin götürdüğü yere bakarım ustam![]()
Ustam aslında bildiğim dördüncü noktayı koyup haç yapmak şeklinde neyse hiç değilse sıfır çekmeyiz inşallah...Ahbe @Lacivert24 ustam düşünce iyide uygulama yanlı![]()
Eyvallah ustam o ayrı bir referans onuda konu olarak işleyeceğim inşallah sırası ile. .Ama ne yazıkki gene 00000000. Torpil geçmek yok ustamUstam aslında bildiğim dördüncü noktayı koyup haç yapmak şeklinde neyse hiç değilse sıfır çekmeyiz inşallah...
Yoo ben buna dayanamam ömrümde sıfır yemedim ...Eyvallah ustam o ayrı bir referans onuda konu olarak işleyeceğim inşallah sırası ile. .Ama ne yazıkki gene 00000000. Torpil geçmek yok ustam![]()
Sevgili @GÜLBAHÇELi ustam daha önce aldığın sıfırlar sana az gelmiş al sana 100 tane sıfır. 0000000000000000sorduğun bu deyildirde genede cizdim
Ekli dosyayı görüntüle 34864
dardanos ustanın sorularından daha çok sıfır alırsın her seferinde senimi banlıyalım yani uğraştırma bizi harakiri yap senYoo ben buna dayanamam ömrümde sıfır yemedim ...
Banlayın beni.......
Nolur lütfen....![]()
ben bilyordum zıfır alacağımı o yüzden çizdimSevgili @GÜLBAHÇELi ustam daha önce aldığın sıfırlar sana az gelmiş al sana 100 tane sıfır. 0000000000000000![]()
İçinizde bi bancı baba olacaktı.. nerde o...dardanos ustanın sorularından daha çok sıfır alırsın her seferinde senimi banlıyalım yani uğraştırma bizi harakiri yap sen![]()
![]()