benim için dikkat çekici bi detay yok sizinde boşa uğraşmanızı istemem ama yinede ustalar bi baksın ben olsam kayalarda oymalar arardım ama siz şimdi yükseklere çıkamazsınız tabi eski insanlar manzaralı yerleri çok severlermiş siz sevmiyomusunuz bazı kavimlerde yükseklere bazı kavimlerde alçaklara önem verirlerdi en önce o bölgede hangi kavim yaşamış onu öğrenip ona göre bi araştırma yapmalısınız bence
bu gonderdiklerinde herhangi bir bulgu yok davin agaci citlembik kiraz kizilcik kusburnunun oldugu yerleri buldunmu vede kirmizi kayayyi?
onlarin oldugu yeride resimlersen durus sekillerini burasi su kaynagina ne kadar mesafede
ikizceli ustam çok teşekkür ederim yorgunluk değil tabiki estağfirullah bende hepinizin sayesinde öğrenmeye çalışıyorum boşluk çubuğu edindim yapabilirmiyim bilmiyorum ama deneyeceğim birde şu kafasında miğfer giymiş muhafızmı desem askermi desem bilmiyorum o zaatı ve kafasının üzerindeki yukarıyı gösteren oku ben yanlışmı yorumluyorum bilemedim siz ne görüyorsunuz orada beni bi aydınlatırmısınız kaya mezarlara gelince gidilmesi biraz zor bir yol ama gider fotolarım kısmetse..değerli arkadaşlar arkadaşımızı çok yorduk.
ben istedimki ilk kayalığın olduğu alan farklı yönlerden anlaşılır bir tarzda görüntülenebili
rse konu anlaşılır hale gelir ve anlayabileceği tarzda yorumlanır.
bazı arkadaşlarımın anlatmak istediğini anlıyorum lakin bu resimler üzerindeki düşüncelerimizi aktarırsak konuya daha iyi katkı yapmış olur ve gereksiz yorgunluk vermemiş oluruz.
bazı bulguların kaybolabileceğini hepimiz biliyoruz. işte ahlat ağacı . ağaçlar içindeki önemini bilirsiniz.
maden vardır yoktur bilemeyiz ama boşluk ve maden tespiti ile anlaşılabilir.
işçilikli yerlere bakalım. başka bir şey aramaya gerek varmı.
resimler istediğimiz düzeyde olmaması bir eksiklik olmasına rağmen bu iki yerde başarılabilirse boşluk ve maden tespiti öneriyorum.
kaya mezar bölgesine yolu düşer ve bazı net bulgular görürse paylaşır değerlendiririz inşaallah.
musayit oldugunda su kaynagini ve cevresini bir fotograflayiver sana zahmet ikizceli ustamizada katiliyorum ayrica hakkini helal et yoruyoz senideSU KENARINDA AÇILMIŞ KAYA MEZARLAR VAR 4 TANE
estağfirullah ancak hafta sonları gidebiliyorum bu fotoğrafladığım yer orada değil oranın yolu biraz çetrefilli ☺gittiğimde resimlerini çekerim inşallah.. aslında önceki hafta tam gittim koyun sürüsü ile karşılaştık 4 köpek kovalayınca (köpeklerden çok korkarım ) kaçmak durumunda kaldım araçlada gidilmiyor ama orayı gezmeyi seviyorum inşallah çekicem fotolarını..musayit oldugunda su kaynagini ve cevresini bir fotograflayiver sana zahmet ikizceli ustamizada katiliyorum ayrica hakkini helal et yoruyoz senide