...ve Hafta Sonu Neşesi... | Sayfa 15 | Define işaretleri ve anlamları

...ve Hafta Sonu Neşesi...

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
ikinizede kıyamam..
bana Mazlumu getirin.:D

Mazlummu istiyorsun ustam al sana mazlum...

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Tevfik ustam malezyada iş ararken uyanığın biri iki kelime öğrettiği deveyi bilmediği birşey yok alim ulama diye tevfik ustaya kakalarlar Deve oh deyince yürürmüş. Amin lafında dururmuş. Temel deveye oh oh deyip oturmasıyla koşmaya başlamış hayvacağız... Biraz sonra ileride bir uçurum görür ama deveyi durduracak kelimeyi unutur saftirik. Son duasını okuduktan sonra Amin deyince deve uçuruma milim kala durur. Tevfik ustam garibim büyük bir sevinçle ohh çeker...(kahkaha)

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Okula yeni gelen Öğretmen Öğrencilere çağrıda bulunur.

Kendini gerizekalı hisseden varsa ayağa kalksın.
Sınıftan çıt çıkmaz. Nihayet bir öğrenci ayağa kalkar.
Öğretmen: Sen kendini gerizekalı mı hissediyorsun evladım diye sorar.

Ayağa kalkan öğrenci sizin çok çok iyi tanıdığınız biridir adını yazarsam sabaha kadar kasıntıdan gözüne uyku girmez, cevap verir: Hayır ama sizin tek başınıza ayakta kalmanıza gönlüm razım olmadı.

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Bizim siteden çok iyi tanıdığınız bir kardeşimiz sağlıkçı olmuştur ve havasından geçilmemektedir etraftan bu kardeşimizi çekemeyen ve madara etmek isteyen bir kem göz vardır ismini söylemek uygun olmaz isminin baş harfi tevfik... güzel bir plan yapar ve uygulamaya geçer hasta kılığında bizim sağlıkçının muayene hanesine dalar ve başlar derdini anlatmaya; sizin dünyanın en iyi pisikoloğu olduğunuzu duydum der ve devam eder..Dr Bey, Dr bey kendimi araba gibi hissediyorum. Brumm brumm brumm.
Kardeşimizde bu işte bir dümen olduğunu fark etmiştir ve Lütfen tekrar brummlayın der
Bizim kemgöz tekraren Brumm, Brumm, Brumm.
Eee kardeşimizin eline fırsat geçmiştir artık, Galiba egzozunuz patlamış beyefendi der...

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
İstanbulda birgün elektirikler kesilir ve elektrik kesintisinden sonra Cem Y. ile Ata D. Film galasından sonra bir araya gelirler.
Cem: Yaw Elektrik kesintisinden dolayı 1 saat Asansörde kapalı kaldım diye söylenir.
Ata cevap verir: O da bişey mi ? Ben tam 2 saat yürüyen merdivende mahsur kaldım.

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Bir müşteri bankasına gider ve banka çalışanına: "İkinci bir kredi kartı istiyorum, seni Aptal Adam! der"
Banka çalışanı: "Pardon anlıyamadım?"
Müşteri tekrar: "İkinci bir kredi kartı istiyorum, seni Aptal Adam!"
Banka çalışanı: Bir saniye lütfen diyerek müdürüne gider ve: "İçeride bir müşteri var, sazan tevfik diyorlar bana sürekli İkinci bir kredi kartı istiyorum, seni Aptal Adam!" diye hakaret ediyor der.
Müdür: Hesabında ne kadar var diye sorar?
Banka çalışanı : 2 Milyon TL
Müdür: O zaman şu adama derhal ikinici kredi kartını ver seni Aptal Adam!!!

Üst Alt