Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
aslanın yelelisi neyin nesi diye soran çıkmadı, peki bu devasa yılanda neyin nesi, dişi aslan nerde acaba, yine anıt mezar demiyelim lütfen, aha bu yılan niye bu kadar büyük, öldürmüş olduğu av hayvanı öküz olsa gerek, eh mağara açılmış diyenler olabilirmi? ben kodları biliyorum da en azından yorumları merak ediyorum, hadi ustalar gösterin ustalığınızı.
xvisitor öğretilerin için teşekkürler,ben usta değilim kardeş öğreniyorum bilgileri sınıyorum ama sana tavsiyem benle yarışma, ASİAVCI senle bir iki diyaloğumuz olmuştu geçmiş yıllarda define muhtardan etkilenmişsin zira sen agresif değildin böyle, ben bilgi vermedim ki ben bir yarışma içinde değilim ihtiyacım yok, benim bu resimleri yerinde görmüşlüğüm yok ki tek resim ile olmaz diyorsunuz, siteye ne güzel işaretler geldi diye sevinmeniz gerekmezmi, ne sandınız bilgi öyle kolaymı elde ediliyormuş, biraz yapıcı olun ben çok uğraştım çok gezdim çok dinledim hala dinliyorum ve geziyorum niye bu hiddetiniz, masa başında öğrenilmez bu işler ve ben alçak gönüllü ve öğrenme hevesinde olan bir katlımcıyım, bir resim attık hadi ustalar bu resimler ne ifade ediyor dedik kıyametmi koptu, valla bilmiyoruz demek sizi çokmu incitir arkadaşlar yapmayın bu kibir ve gurur sizi bir yere taşımaz, yapıcı olmanızda yarar var, en çok define ****daki adminler gibi aforoz edersiniz ustalığınız inciniyorsa, saygılar