yeleli aslan | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

yeleli aslan

impossibleman

Kullanıcı
Cevap: yeleli aslan

Ahh değirmenci kardeşim ah. Dünya gezmekle bitseydi. Bir şeyler bilmek güzel. İnşaAllah bizlerlede paylaşırsınız.
Kibri sevemedim hayatımca. İnşaAllah Kibredenlerden olmamak dileğiyle sizlere Bakara Suresi 34. ayeti hatırlatmak istiyorum.

"Ve iz kulnâ lil melâiketiscudû li âdeme fe secedû illâ iblîs(iblîse), ebâ vestekbere ve kâne minel kâfirîn(kâfirîne)."

Meali : Hani meleklere, “Âdem için saygı ile eğilin” demiştik de İblis hariç bütün melekler hemen saygı ile eğilmişler, İblis (bundan) kaçınmış, büyüklük taslamış ve kâfirlerden olmuştu.

Nitekim iblîs, Cenâb-ı Hakk’a karşı büyük bir cür’et ve ahmaklık içinde:

قَالَ أَنَاْ خَيْرٌ مِّنْهُ خَلَقْتَنِي مِن نَّارٍ وَخَلَقْتَهُ مِن طِينٍ

“…«Ben ondan daha üstünüm. Çünkü beni ateşten, onu ise çamurdan yarattın.» dedi.” (el-A‘râf, 12)36
Ve Şeytan, Hazret-i Âdem -aleyhisselâm-’ın mayasındaki çamuru gördü, yüceliği göremedi. Bu dünyâya âit çamuru seyretti, fakat öteki âleme âit olan mâneviyâtına âmâ oldu. Şeytan’ın bilemediği taraf, insanın “Hakk’ın halîfesi” (halîfetullâh) olmasıydı. Çünkü o, Hazret-i Âdem -aleyhisselâm-’ı nefsinin gözüyle değerlendirmişti. Böylece idrâki, Hazret-i Âdem’in maddesinden öteye geçememişti. Ölçüyü Hak’tan değil, nefsinden almıştı. Bu yüzden şaşırdı, hissiyâtıyla hareket etti. O âna kadar arzusu dışında hissiyâtına dokunan bir teklifle karşılaşmamış olan ve böyle bir imtihân geçirmemiş bulunan iblîs, ilâhî hikmeti kavrayamadı. Nefsinin girdapları arasında boğulup perişan bir şekilde Allâh’a âsî oldu.

Sevgi ve saygılarımla. Dost acı söyler ne yazıkki. Kimse rencide olmaz umarım.

bydark

Kullanıcı

degirmenci kardes betimlemeler orda yatan kişinin kralın avcısının mezarı oldugunu betimliyor,ayrıca işaretten anladıgıma göre bu mezar sadece lahitten ibaret degildi,yanında mal varlıgıyla beraberinde gömulmus,aslanın ayaklarının altındaki karaca malını göturmediğini burda bıraktıgını anlatıyor bize..sanırım icerdede birbirinden gecmeli 3 oda olacak...saygılar...

cantar

Kullanıcı

amacımız amacınız insanları kırmak aşağılamak rencide etmek ise lütfen bir kez aynaya bakalım aynada gördüğümüz gördüklerimiz dünyanın en fenası en kötüsüdür.
kırıcı değil yapıcı olalım kalp kırmaktan onur kırıcı davranmaktan kimseye fayda gelmez hesap günü mizan günü terazimizin kefesi kötülük ve günah yönünden ağır olmasın....

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

bydark beyin cimnastiği iyidir, yeleli aslan tapınak bekçisidir, o mağarada enayi durağıdır, yani al git bu kadar, yılan ise kraliçedir ama yılan dehlizde yaşadığı için aslanla orlaklaşarak şifrelenmiş, ama yılan yedi, sekiz, veya dokuz uğrak yapar, aslanla ortaklaştığı nokta sadece yer altında tünelle ulaşılacak tapınaktır, av hayvanı ölü ve dili dışarda enayi durağının yani mağaranın içinde idi onu aldıkları resimde malum görülüyor, du resim karaman bölgesinden geldi, aslan için hükümet lazım ama yılan için hacı ağalar uygundur, bu yılan 2700 adım da uzayabilir veya 270 adım, belkide metre, yeleli aslanın yeryüzündeki hedefi ise eşi yani dişi aslan, buraya çadırı kuracan bir kaç gün tatbikat yapacan ama yer yüzüne yakın olan hedefler için zira tapınak işini tasavvur bile edemiyorum, ama o yılanın bazı hedeflerine gücüm yeter biraz elimden tutan bir hacı ağa olsa elbette.

Son düzenleme:

bydark

Kullanıcı

degirmenci kardes ben bildigimi sandıgım kadar yorumumu yaparım,orda acılmıs oda icin yorumumu yaptım kral mezarı olmadıgına cok cok eminim,kralın elinin altındaki avcılarından birisinin mezarı bana göre,ha sen diyorsunki ordaki yılanla baska bir yerdeki kralice mezarına isaret ediyor benim öyle bir bilgim yok,o yılanı orda degilde baska bir yerde görmus olmus olsaydım derdimki su kaynagı olacak suyun gittigi yerde su tuzagıyla yapılmıs bir yapı olacak derdim...birde yanlıs anlamayın ama ordan bir kac kare fotografla buyurun burayı degerlendirin demek pek dogru degil,şöyle izah edeyim mesela siz beni işaretlerin acılan mezarların oldugu yere 10 km uzakta bırak ben sana o bölgeyi göstereym nerde oldugunu,onun icin cevreyi görmek lazım,varsa daha önemli birisinin mezarı bi sekilde tesbit edilebilirdi belkide...ha birde yılan kralice mezarını simgeliyorsa peki kralice kraldan ayrımı gömulmus oraya? kralicenin mezarının işareti varda kralınki neden yok? sayglar....

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

bydark yılan iki kıvrım yapmış gider pozisyonda yani iki mezarım var bir birine yakın diyor biri kendinin diğeri kocasının, uğrak yerlerden birini telafuz etmişsin ama bu uğrak yerlerinin her biri fiziki ve metametiksel denklemleri orda yani uğrak yerinin mimarisinde saklı, hadi ilk uğrak yerini vereyim de ketum demeyesiniz, yılanın kuyruk istikametinde derede köprü var yılan o köprüden geçti patikaya sardı gelirken, yarı yolda aslanın pençesine düştü. saygılar

bydark

Kullanıcı

degirmenci dereyi görmeden pacaları sıvayamam ben,ama hal anlattıgın gibiyse derenin iki kol verdigi yer yada suyun kaynagı yakınsa iki koldan gelen bir yer varsa,kısacası o kollardan birisi sonradan ordaki mezar odasını kamufle etmek icin kullanılmıs olacagını dusunuyorum,bu konu burdan çözulecek kadar basit bi konu degil,o arazide her bilgiyi her göruntuyu analiz etmek cevreyi arastırmak gerekir,senin devlet işi dedign yer belkide 2 saatlik bir zamandada çözulebilir....

impossibleman

Kullanıcı

bydark yılan iki kıvrım yapmış gider pozisyonda yani iki mezarım var bir birine yakın diyor biri kendinin diğeri kocasının, uğrak yerlerden birini telafuz etmişsin ama bu uğrak yerlerinin her biri fiziki ve metametiksel denklemleri orda yani uğrak yerinin mimarisinde saklı, hadi ilk uğrak yerini vereyim de ketum demeyesiniz, yılanın kuyruk istikametinde derede köprü var yılan o köprüden geçti patikaya sardı gelirken, yarı yolda aslanın pençesine düştü. saygılar

Peki Değirmenci kardeşim. İki tane yan yana yığma. Biri açılmış ve içinde oturak gibi yapılmış bir sedir. Sedirden bir kılıç vs. alınmış. sedirde 7 boğumlu yılan kabartması. 2. boğumun üstünde 2 cm çapında yuvarlak kabartma olarak yapılmış. Şimdi sence bu yılanda Şöyle mi diyor. Ben bir kraliçeyim, göbek adım 7 kocalı hürmüz :) Anlamak açısından soruyorum. Siz bir yorumlarsanız bu yılanımı.

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

impssible friend that snake means she has a walk way next to her picture and that walk got seven corners during the way on the second corner you will se her real grave.

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

arkadaşlar yanlış anlamayın valla hal böyledir, bu işin pirleri telef oldu 100 sene önce kalanlarda kin beslediğinden kimseye bir şey öğretmediler ve üçüncü nesillerinde işi bilenlerde göçtü göçüyor velhasıl kelam size benim yazdığım kodlama sistemi acayip geldi, normal karşılıyorum tercübem diğer sitelerden var zaten, bütün kabartma resimler kraliyet ailesini yada kilisedeki yöneticileri betimlerler, en zor olanları en büyük ve heybetli şekilde resmedilenleridirler, ben 12 metre boyunda deve de gördüm 1,5 metre boyunda olanıda, bu resimlerdeki boyutlar resim sahibinin iktidarını gücüne ve zenginliğine göre büyük yapılmıştır, 12 metrelik devenin 700 küsür metre ölçülerinde kapalıda olması gereken otoban yolu var bulunduğu yerden ta kalenin dibine kadar gidiyor, sizce bu hükümet işimidir değilmidir, yeleli aslan da benzer bir şifreleme, bir kartal bilirim bir planör uçak büyüklüğünde yav onun yumurtaları kavun kadardır değilmi. saygılar

Üst Alt