yeleli aslan | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

yeleli aslan

impossibleman

Kullanıcı
Cevap: yeleli aslan

Sayın değirmenci bu sizce işaretmidir. Size göre değil o zaman. Sizin işaretleriniz tablo gibi olacak çünkü. Buyrun birde burdan yakın. :) İşaretmi ? yoksa değil mi?

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

impossibleman bu senin anlattığın 30 cm boyutlarında ise solucan olabilir ki oda mağaranın bir duvarına bakıyor olmalı, yılan olan yerin ana kodlaması kilisedir, miladtan öncekiler için demiyorum miladtan sonrakiler için, yılanın kuzey tarafı yamaç olacak ve yamaçta kilise yeri olacak, bu yürüyen yılanlar için geçerlidir, yılanların en zengin fügürü olan sevişen yılanlardır, kalesi köprüsü kilisesi vs vs kodlamaları vardır, saygılar

impossibleman

Kullanıcı

impossibleman bu senin anlattığın 30 cm boyutlarında ise solucan olabilir ki oda mağaranın bir duvarına bakıyor olmalı, yılan olan yerin ana kodlaması kilisedir, miladtan öncekiler için demiyorum miladtan sonrakiler için, yılanın kuzey tarafı yamaç olacak ve yamaçta kilise yeri olacak, bu yürüyen yılanlar için geçerlidir, yılanların en zengin fügürü olan sevişen yılanlardır, kalesi köprüsü kilisesi vs vs kodlamaları vardır, saygılar
Kardeşim yanlış anladın. Sadece kuyruk 30 cm. Yılan komple 2 metre boyunda. Neyse boşver bizim yılanı şimdi ben çözdüm orayı. 10 ton olmadığı için bıraktım usta.
Şimdi yukardaki işaretmi değilmi onu merak ediyorum sizin nazarınızda. İşaretse kim yapmış. neden yapmış bilgi verirmisiniz.

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

impossible işaret olabilir ama bir şeye benzetemedim acaba kırıldımı ki, benim ihtisas alanın kabartma ağırlıklı, yalanı ve yalancıyı ALLAH sevmez bilmediğim konulara girmiyorum, O NE MUZAFFER KOMUTANDIR PEYGAMBER EFENDİMİZİN TORUNLARINDAN DEDESİNİN KILICINI KUŞANMIŞ ZAMANIN SAHİPLİĞİ İÇİN İNMEYE HAZIRLIK YAPIYOR... TÖVBE YARRAB.. bizleri yalandan ve yalancı olmaktan sıtar eyle, bu imtihan dünyasından başarıyla ebediyete intikalimizi nasip eyle. hayırlı iftarlar

impossibleman

Kullanıcı

İşaettir Üstad. Bu manastır çevrelerinde bulunur ve yakın dönem bir işarettir. Kabartma bir işarettir. Çizim değildir. Ben buna Kurtçuk veya yumurtadan yeni çıkmış yılan yavrusu diyorum. Çözümü yapılmıştır. Sitedede bilgilendirme amaçlı çözülmüş işaretlere attım. Belki denk gelen olursa hemen alsın diye. Kayanın kendisi Kozası veya Yumurtası. Yani hemen yan yüzeyinde kasası mevcut. Sayılı parası var. Yakınında Güzel emanetlerin olduğu bir kaya mezarı bulacaksınız. Burasıda geniş bir bölge yani. Hala birçok parası duruyor. Ama 10 tondan az işte almıyorum :) Sizlerede Afiyet olsun.
Değirmenci kardeş 25 gün önce Samsuna mı uğradınız siz. Öylemi sanıyorum yoksa

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

impossibleman evet beş günlüğüne gezmeye gittim samsuna, ankaraya en yakın ikinci şehir herhalde sen beni samsundan tanıyorsun, çünkü 25 gün önce dediğine göre, ben böyle bir geziye gittiğimi bu sitede yazmadım hatırladığım kadarıyla, hacı tanışıyormuyuz, hoşçakal

impossibleman

Kullanıcı

samsuna giren çıkandan haberim oluyor. :) Şahsen tanışmadık ama ben sizi az çok tahmin ettim. Hakanı tanırmısınız yada Arnavut abiyi

bydark

Kullanıcı

Arkadaslar bi söz söylesem kızmayın ama,tanıdıgım ne kadar 10 ton arayan varsa hepsi yiyecek ekmege muhtaç geziyorlar,aza kanaat getirmeyen coğu bulamaz,sonra hacı baba ararsınız daha cok,

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

arnavut la aram var da yok, para yeri gösteriyorum sebeplensin diye o burnunun dikine gidiyor arnavut mustafa, samsunda şu an dedikodudan başka icraat yok. impossibleman. çarşambalı bekire bir ufak müjde yeri verdim aldı bana güzellik yapmadı ve ata kumda iki daire almış sonradan arnavutu kullanarak ana para yerlerini öğrenmeye çalışıyor o yüzden arnavutla bir iki aydır görüşmüyoruz. hoşça kal

impossibleman

Kullanıcı

Çarşambadan adam çııkmaz derler ya. Neyse. Benim parasal sıkıntım çok üstad ama parayada ihtiyaç duymadım Rabbim kimseye muhtaç etmedi. Halime şükrediyorum anlıyacan. Bizim de bildiğimiz yerler var. Ufakları değil, büyükleri duruyor. Ağa babası lazım diyorlar ya benim o ağa babasına da parasal olarak ihtiyacım yok. Ama devletimiz izin vermiyor ne yazıkki. Hayırlısı birgün görüşürüz elbet. Birçok insandan farklı olarak ben kendim için çıkartmaya çalışmadım bu yerin altındakini. Devletim ve milletimin faydasına olacağını düşünerek girdim bu işe. Bazı arkadaşlarımı sıkıntılarından kurtarmaktı amacım. Ama farkettimki herkes kendini düşünüyormuş. Rabbim o yüzden nasip etmiyor bazılarına. Parayı bulmak sıkıntı değil onu nerede kullanacakları önemli olan. Hayırdamı şerdemi kullanacaklar. Şer olacaksa nasip etmesin Yüce Yaradan. Bazılarının yüreği beş para etmez. Dedim ya ben 10 tondan aşağıya kazma vurmuyorum bu yüzden.

Üst Alt