yeleli aslan | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

yeleli aslan

impossibleman

Kullanıcı
Cevap: yeleli aslan

Arkadaslar bi söz söylesem kızmayın ama,tanıdıgım ne kadar 10 ton arayan varsa hepsi yiyecek ekmege muhtaç geziyorlar,aza kanaat getirmeyen coğu bulamaz,sonra hacı baba ararsınız daha cok,

Kardeş Rabbim az zamanda bana çok şey öğretti bu define işinde. Her adamla para yenmez. Benim imkanlarım çokdu. Çevremde. Türkiyenin en baba cihazlarını gördüm hatta dünayanın en güzel cihazını gördüm. Türk mühendisleri tarafından yapılmışdı. Yer var yok değil. 10 ton olmasada yakın meblaları gördüm yerin altında. 3 arabam vardı. Bir kaza geçirdim hiçbirşeyim kalmadı. Yinede Rabbim hayırlısını vermiştir diyorum. Yaşamadan anlayamadığımız olaylar oluyor bazen şu dünyada. Benim gördüklerimin işi uzun. Resmi kazı da vermiyorlar. Riske girmekde istemiyorum çünkü dost bildiğim insanlardan yeterince kazık yedim. Resmi kazı alabileceğim yer arıyorum anlıyacağın. Resmi kazı olmazsa çalışıp yine kazanırım. Diyorum ya gerek yok riske girmeye. Her adam sandığın adam çıkmıyor ne yazıkki.

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

impossibleman sen öyle bir memlekette yaşıyorsunki daha gel beraber yiyelim diyeni görmedim maşallah, bütün samsun ver yiyeyim mantığıyla hareket eder o yüzden ızdırabını anlıyorum, kastamonu bartın bölgesi jandarma hastası alo jandarma ha jandarma, ben çok adama para yeri verdim hayır duasıyla bile dönen olmadı, samsunda adamın bahçesinde işareti var diyorumki sana paranın yerini vereyim bana zekatını ver ne dese iyi, niye verecekmişimki diye söyleniyor yav arkadaş o para toprağın altında çürüsün daha iyi, bir gözünün içine bakıp sırtımı dönecek arkadaşım olmadı bu karadenizde herkes hinlik peşinde o yüzden seni çok iyi anlıyorum, öyle güzel hacı ağa varsa bende on tane holdinge yetecek yerler var, ama ver yiyeyim yok istemesini okşamasını paylaşmasını bilecek, impossibleman 10 tonluk yerde var 26 tonluk yerde var şimdi fazla açılmayalım ama sadece üçüncü selimden çalınan 340 ton osmanlının darphane parası bir kaç yere boca edildi karadenizde herkes arar durur ama ne aradıklarınıda bilmeden, arnavut mustafaya çok işaretler düşüyor lakin çekirge gibi her gün bir yere sıçrıyor, para bulması mucize zira bilgisi yok sadece çubukları var. hoşçakal

impossibleman

Kullanıcı

Arnavut abi dediğin gibi birde çubukları 2-3 metre kaçırıyor yeri. Biliyorum. Bir nasipsizlik var iyi arkadaştır aslında.

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

arnavut iyi bir arkadaştır sana katılıyorum ama birilerinin puşluğuna kanıp benden bilgi alıyor ondan biraz araya mesafe koydum, kendi için istediğinde ondan esirgemiyorum, şu senin bahsettiğin yılanı o dördüncü virajında yuvarlak kabartma işareti var demişti, bir arkadaşı var antalyada bir şantiyede çalışıyor kamyoncudur bizzat beni görüştürdü onunla telefonda adamım başı götü daha telefondayken oynuyor yav bu ayar tutmaz dedim mustafa yok iyidir dedi, bu kamyoncu antalyada bir şantiyede çalışıyor ve yakınlarında tepenin üstünde minibüs kadar bir oturan kartal işareti ile ilgili mustafayı kullanarak bilgi istiyor ve bu arada bizi oraya davet ediyor, mustafayı kıramadım bilgi verdim kartal olaytın üstünde oturuyor dedim yalanda değil yani kamyoncu orayı 6 metre bekoyla aşağı indiriyor ama önce kartalı bir kamyonla şantiyeye taşıyorlar, beko 6 metreden sonra yemiyor sert kaya, döndü bana durumu anlattı dedim mustafa altında dedikse kaldır altında demedimki en az 30 metre derindir olay ve dere tarafında girişi şifreliyordu şimdi kartalı getirip yerine koysada valla beni aşıyor hedfi tutturmak zor dedim ve arkadaşının yaptığının ahlaksızlık olduğunu mustafaya söyledim, hala hinlerden ders almamış peşlerinde koşuyor, bu arada impossibleman adını bağışlarmısın, benim adım mahmut, hoşçakal

cantar

Kullanıcı

Sayın değirmenci bu sizce işaretmidir. Size göre değil o zaman. Sizin işaretleriniz tablo gibi olacak çünkü. Buyrun birde burdan yakın. :) İşaretmi ? yoksa değil mi?

işaret değilde ne işsiz çoban gelmiş oralarda gezinmiş herhalde............
adam taştan balta sapı yapmaya çalışmış diyeceğiz nerede ise ............
son zamanda forumun ahengi bozulmaya çalışılıyor sidik yarışı var kim daha fazla uzağa işeyecek derdine düşmeyelim lütfen .............
sivri dil herkeste var kullanmaya kalkılınca herkes sivri dilli olabilir şu kodlamalar neymiş bir anlatılsada öğrensek hep beraber...........
merakla bekliyorum........

operatör

Yasaklı
Yasaklı

aslan orada şehvetinin peşindedir. . orada fallos dikme ve de kuyu var. alt tarafının resmini görelim. üzüm bagları da devamında

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

oscar üzüm bağlarıda var üzüm şıranalarıda olması lazım, daha çok şeyler varda gidip görmek lazım yerinde, sen kodlamayı biraz biliyorsun gibime geldi, bak cantar usta soruyor bu ne kodlama modlama diye sorunun şekline bak ki gelde cevap ver, armut ağacının altında ağaca sövercesine düşür armutları aşağı dercesine, aliveli den sonra şimdide cantar usta değneği aldı eline talebe gördü beni herhalde hadi hayılısı. saygılar

Son düzenleme:

operatör

Yasaklı
Yasaklı

adama sorarlar ne işi var pazarda.......................................... meydanı bulan .................kükrer. tepesinde 7 leri ................................................

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

senin bu yazdıklarında şifreli kardeş boşlukları doldurmadan çözülmez, buda başka bir ihtisas, üniversite bitirmek lazım bu boşlukları doldurmak için, ben orta okulu bir bakraç yoğurt hediye ederek torpille geçmiştim kusura bakma çözümlü yazarsan anca anlarım. well I can speak tree language but still needs to learn as much as possible. regards

Üst Alt