yeleli aslan | Sayfa 7 | Define işaretleri ve anlamları

yeleli aslan

tuarec

Kullanıcı
Cevap: yeleli aslan

yigidi öldür hakkını yeme Omega usta ile sorununuz neyse o sitede kalması gerekirdi burda söz konusu olmaması gerekirdi

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

oscar üzüm bağlarıda var üzüm şıranalarıda olması lazım, daha çok şeyler varda gidip görmek lazım yerinde, sen kodlamayı biraz biliyorsun gibime geldi, bak cantar usta soruyor bu ne kodlama modlama diye sorunun şekline bak ki gelde cevap ver, armut ağacının altında ağaca sövercesine düşür armutları aşağı dercesine, aliveli den sonra şimdide cantar usta değneği aldı eline talebe gördü beni herhalde hadi hayılısı. saygılar
Değirmenci usta
Genelde elimizde gül
Torbamızda değnek taşırız
Hamd olsun torbayı açmak nasip olmadı
Bu kadar uzatılan gülede
Bahane uydurun
İşine gelene cevap verip
İşine gelmiyene cevap vermeyip
Kaypak kaypak kıvırırak konuşan
Aramızda olmayan ustalara
Gidip mekanında cevap verme
Cesareti dahi olmayan birine
Memnuniyetle değneğimizi kullanırız
Ama
Önemli olan döverek değil
Severek yola getirmekgöz kırp
Kalp kırmak afedersin hakaret etmek kolay
Biz zoru yapıyoruz:)
Nee yapalım başka
Gel şu gülü al uzatma
Birilerini kırmak aziz mübarek günlerde
Hoş bir şey değil
Şundan emin ol senide aramızda görmekten memnun oluruz:)

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

fakir-baba otuz senedir anam ağladı bu mendebur meraklı olduğumuz definecilikten dolayı biraz birşeyler öğrenmek için uğraşıp durduk, siteye bir kaç resim attım zenginlik olsun diye hepsi sit alanı içinde çözümünü söyle diyorlar resmen beni suça teşvik ediyorlar, arkadaşlar kaçakçılık olsun organize olsun jit olsun hepsi bu siteleri izlerler biri gidip kaçak kazı yapacak yakalanacak kimden aldınız haritayı diye soracaklar ehm harita yok kim söyledi kazı yapın diye define mekanında bir gerzek diyecekler, kimmiş o gerzek, değirmenci diye biri, yav azmettiren kazıyı yapandan fazla ceza alır, o kadar kolaycılık olsaydı burda gevezelik yapacağıma ben gidip çıkarırdım, kabartma işareti canlı olan varsa kodlamayı veririm ama kodlamalar kaba noktalardır ve her kaba noktanın kendine ve bulunduğu coğrafyaya göre mimarisi ve medeniyetine göre matematik hesapları vardır, jeolojisiyle ilgili bilgim hiç yok olmazda ben koymadım ki bileyim, fakir-baba sana kestirmeden bir soru sorayım senin yılan güneyli kuzeylimi duruyor, saygılar

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

aliveli usta define*** bir türlü giremedim benim bilgisayarın plakasını fişlemişler bende teknoloji özürlüyüm yoksa omega ustaya muhalefet etmekten haz duyarım bak ALLAH var adam bölgelere göre nerde dere nerde bayır nerde çeşme olacağını öğrenmiş o konuda ustalaşmış diyecek yok, beni o atmadı en son bir admini kızdırdım aforoz edildim, bilmemek ayıp değil herşeyi bilmek zaten imkansız, dün beni ustam aradı bayramdan sonra anjiyo olacakmış ALLAH yardımcısı olsun, ustamın nenesinin kardeşi piskopostu 100 küsür yaşında öldü, bir parayı almak için çarşafla diyarbakırın köyüne gidip misafir oluyor bir kaç gün kalıyor orda çalacağı bir para var ama arazide tuvalet ihtiyacını giderirken çocuklar adavatını görüp taşla kovalıyorlar ismi garo idi, köse olduğundan çarşafın içinde kadın gibi gizlenebiliyordu, ustamla 80 lerin sonunda bir kraliçe mezarına iki merdiveni birbirine bağlayıp çok tehlikeli şekilde mağarasına çıkmıştık ve usta orda korktu benide korkuttu, gece yarısı karşıda karakol gece dürbünüyle gözetliyor, küçük bir emare yerini keşfediyor mağarada bana söylemiyor ve aşağı indikten sonra bana itiraf ediyordu, niye usta keski murcumuz vardı niye almadık dedim üçüncü bir arkadaşımız var yanımızda nasıl bölüşecektik diye bahanesi var ve pişmanlığını dile getiriyor, dedim usta aradan çok dereler aktı geçti senin o küçük emaneti aldıktan sonra ordan büyük olana giriliyor deyince şaşırdı valla diyor işi öğrenmissin, sen sağol dedim başka bir ustam var senin kadar değilsede işi bilenlerden, zor şartlarda öğrendiklerimizi kolay dağıtamıyoruz cimriliğimizi mazur görün, yinede canlı işaret sitede görürsem yardımcı olurum ehm kaçak kazı yapmamak kaydıyla. saygılar

Üst Alt