yeni işaretler.... | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

yeni işaretler....

A21MEDLi

Vip Üye
Cevap: yeni işaretler....

cassabalee

Kullanıcı

tahmin ettiğimiz yerler ve işaretleri.... saygılar... ustalarımızın affına sığınarak

firat

Kullanıcı

tahmin ettiğimiz yerler ve işaretleri.... saygılar... ustalarımızın affına sığınarak

Selamunaleykum ustam sizler gibi degerli abilerdn arkdaslardan biseyler ogrenebilmk icin burdyim herkesin guzel yorumlarini okudum herkes kendnce yardimci olabilmek adina elindn geleni mantikli bi sekilde yapmislar saolsnlar bende kendmce inceleme yapmayA CAlistim nacizane anlamm orenmk amacli buraya geliyorum samimi buldgum icn sitedeki herkestn ALLAH razi olsn simdi gelelim solemek istedivime umarim faydasi olur ki olursa cok sevinirim istavroz diye isaret koyan guzel ustamizin kare icine aldigi istavroz bir yilani gizlemeye calismak icin yapilan bi istir lutfen ayni resmi buyutup tekrar bakin ve bir yilanin baska bi hayvani isirdigini goreceksniz insALLAH hakkinizda hayirlisi olsun saygilar

TEVFiK

Vip Üye

S.a. Sayın fırat Ustam Yorumunuz ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim
Allah Siz'dende Razı Olsun.ve güzel dilekleriniz için'de teşekkür ederim
firat....ALLAH razi olsn simdi gelelim solemek istedivime umarim faydasi olur ki olursa cok sevinirim istavroz diye isaret koyan guzel ustamizin kare icine aldigi istavroz bir yilani gizlemeye calismak icin yapilan bi istir lutfen ayni resmi buyutup tekrar bakin ve bir yilanin baska bi hayvani isirdigini goreceksniz insALLAH hakkinizda hayirlisi olsun saygilar
Saygılarımla.

Son düzenleme:

firat

Kullanıcı

Selamunaleykum ustam telden gırmıstım resım yukleyemedım ozaman nacızane saygılar

firat

Kullanıcı

cızgısız resımle karsılastırısanız bı yardımı olabılır

firat

Kullanıcı

sagdakı kucuk kayayın oldugu yere bakıor av ... soyle dusundum kovalanan hayvan yuvasına kacar dıe

Üst Alt