Allah Razı Olsun Sayın Ustam Saygılar.ecmain ins. ustam yardimi olursa dusuncelerimin mutlu olurum inanin hakinizda hayirlisi olsun insALLAH
bu yerde yatık olan kaya ise bu kare oyuklu kayanın tam önünde Bulunmaktadır.
ve ayak hizasındadaki sağ ,orta.ve sol köşesinde toplam 3 oyuk bulunmaktadır.köşelerdeki yuvarlak oyma ortadaki ise kare oymadır..Saygılar.
Ve Aleykumselam Sayın Ustam yorumunuz için teşekür ederimtekrar Selamunaleykum ustam sitede gezinirken cantar ustamin isaret nedir baslikli konusuna bakiyordum yerdeki kare oymayigorunce paylasmis oldugunuz resim geldi aklima ayni sekilde saklama islemi yapilmis olabilirmi die aklima geldi saolsun cantar usta bir cok ornek paylasmis son iki sayfasini kontrol etmenizde fayda olacagini dusunuyorum ordaki resimde kare oymanin hemen saginda kapali ywr acilmis saygilar abim
S.a. İnşallah sayın Ustam İnşllah.Saygılar.önemli değil sen muaffak ol yeter bizler bu konuda bişey istemeyiz....
EsSelamunAleykum.Sayın ustam Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.koptum (alkış)bakalım yanında yatmama izin verecekmi.yakında kapasını çalmaya gideceğim İnşallah beni kabul eder'de beraber yatarız.koptumKıymetli dostum konunu yeni gördüm çook güzel bir yer bu yerin uçarı kaçarı yok değerli ustalarımız görüş ve düşüncelerini belirtmişler bize diyecek söz kalmamış mevlam hayırlara vesile kılsın inşAllah alıcan bir tane ağaç tokmak ustalarımızın belirttikleri yerleri tokmaktan geçirecen be moresi kolay gelsin...
bu kayanın önü görüldüğü gibi tam sağ tafı ise ( bu görünen kayanın arka uç kısmı ) ( böyle görünen yer gibi oval değilde ) dümdüz olduğunu söylediler.
yapmış olduğunuz yorumlarınız için çok teşekkür eder.Saygılarımı sunarım.