Abi bu 3+50+3' teki 3 ve 56 nedir ben bilmiyorum anlatır misin?
Abi bu 3+50+3' teki 3 ve 56 nedir ben bilmiyorum anlatır misin?
asi ustam sorumu cevaplandirdigin icin sagol bu arada biz gercek bilgi paylasana usta diyoruz bizimde yorumladigimiz oluyor elbet ama nacizane cubuklarin ysnilma payi kadar bisimde yanilma payimiz olacaktir ustam son sorum 2.2 neden bolunmeli ve cikan sonucta 25 mtr gibi bir sonuc cikti ya mal gomu mezar herneyse illaki bas istikametinde 25 mtr demi olur gerci her yilan isaretinin farkli olcumu yorumu var derler ama ortak olarak dusunursek ilk dikkat edecegimiz husus ne olmali istiksmet hep bas tarfmidirbu yılanda toplama yapıyoruz (3+50+3=56
56 yı 2.2 bölüyoruz sonuç25.50 mt kuyruk tarafına gidiyoruz yılanlarda baş gider kuyruk sabittir her zaman bu metrede kesik taş veya ufak oymalı sabit taşı buluyoruz okadar bingo
yazıyı iyi okursanız kuyruk tarafı yazdığımı görursunuz 2.2 bölünme sebebi asur hesabidir bu sabit sayıdır her yılanın ölçümü farklıdırasi ustam sorumu cevaplandirdigin icin sagol bu arada biz gercek bilgi paylasana usta diyoruz bizimde yorumladigimiz oluyor elbet ama nacizane cubuklarin ysnilma payi kadar bisimde yanilma payimiz olacaktir ustam son sorum 2.2 neden bolunmeli ve cikan sonucta 25 mtr gibi bir sonuc cikti ya mal gomu mezar herneyse illaki bas istikametinde 25 mtr demi olur gerci her yilan isaretinin farkli olcumu yorumu var derler ama ortak olarak dusunursek ilk dikkat edecegimiz husus ne olmali istiksmet hep bas tarfmidir
bu cevabıda böylebir yılan işareti geldiğinde hep beraber cözeriz işallahEger yanda oyma olmasaydi ve sade sizin yilan gibi bir yilsn olsa idi ne yapacaktik rotamizi neye gore tayin edecektik
tesekkurler asi ustam insallah gelirde biz yorum yapar sizde cozersinizbu cevabıda böylebir yılan işareti geldiğinde hep beraber cözeriz işallah