Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. N

    dud ağacındaki dövme çivi

    Cevap: dud ağacındaki dövme çivi Of ulan of vay arkadaş psikopat olacam bu ne ya Diyoz ya bedevilik bizde diye..........
  2. N

    taş yığma

    Cevap: taş yığma Hiç bize böylesi denk gelmedi Kabul etmek lazım bedevilik bizde :D
  3. N

    tümülüs görsel

    Cevap: tümülüs görsel Tövbe tövbe sokmayın adamı günaha kardeşim :)
  4. N

    köpek tasma zincir c harfi

    Cevap: köpek tasma zincir c harfi Kurttur kurt................. Başladığım işi bitirmek için yazıcam Dahada yazmıcam. Kurtlar hakimiyetlerini 50 km karelik alanlara böler 5 km karede avlanır 500 metrekarede yaşar. 50 km karenin bir kenarı yaklaşık 21 dir.Şimdi buna itiraz...
  5. N

    dev bir oyma yilan ve karsisinda ki tas yigma

    Cevap: dev bir oyma yilan ve karsisinda ki tas yigma Bir çok yılan tasviri olsa da bazılarının karnı şiştir.
  6. N

    tavuk kaya

    Cevap: tavuk kaya Konuyu açan kardeşimizden herhangi bir yanıt gelmemiş .Galiba bilgilendir amaçlı düşünmüş .Emeğine sağlık .........
  7. N

    köpek tasma zincir c harfi

    Cevap: köpek tasma zincir c harfi Sen bul yeter güzel insan deki şurada şu şekilde şu yöne doğru çakılıymış de yeter ..........Ağaç kaya farketmez.
  8. N

    köpek tasma zincir c harfi

    Cevap: köpek tasma zincir c harfi Köpek değil kurttur .Tepe üstü çok eski kaledir . Zincir bakla sayısı çok önemlidir. Çakılı demir aranır . Başarılar dilerim.
  9. N

    HİTİT Höyüğü+Değirmen+Çeşme+Dere+Mahzen+İşaretler

    Cevap: HİTİT Höyüğü+Değirmen+Çeşme+Dere+Mahzen+İşaretler Tamam anladım saolasın yazılı kayanın altı mezar girişidir.
  10. N

    HİTİT Höyüğü+Değirmen+Çeşme+Dere+Mahzen+İşaretler

    Cevap: HİTİT Höyüğü+Değirmen+Çeşme+Dere+Mahzen+İşaretler Sadece teyit etmek için sordum. Sizde doğrulamış oldunuz. Yazılı kayanın altı giriştir .Ancak çok önemli başka bir durum mevcut iki yazı arası nekadar
  11. N

    HİTİT Höyüğü+Değirmen+Çeşme+Dere+Mahzen+İşaretler

    Cevap: HİTİT Höyüğü+Değirmen+Çeşme+Dere+Mahzen+İşaretler Yazılı kayayı anlatırmısınız yüzünü yazıya dönünce arkan direk düzlük olan ve düzlüğün kenarındaki yolu mu görüyor.
  12. N

    Kayalığın iki yüzündeki işaretler

    Cevap: Kayalığın iki yüzündeki işaretler Dere çatalındaki çakıldan vaz geçmemek lazım.
  13. N

    Kayalığın iki yüzündeki işaretler

    Cevap: Kayalığın iki yüzündeki işaretler Dere yamacında durup bu kayaya bakınca gemi burnuna benziyormu
  14. N

    diktörtken oyma

    Cevap: diktörtken oyma Sayısını hatırlamadığım kadar dikdörtgen oyma gördüm .Bir okadarda çalıştım. Havaya bakan dikdörtgen oymanın olduğu kayanın mezarı güneyi düşüş yani eğim yada uçurum yapan yerdedir. Ancak kaya kütlesi çok büyük ve güneye doğru devam ediyor dersen yine havaya bakan...
  15. N

    el isareti ve kapali bir yer

    Cevap: el isareti ve kapali bir yer Kolay gelsin el içindeki 3 oymaya ve bilekte parmağa doğru çizilen dik kanala çok dikkat edin Yeri nokta gibi vermiş .Bize denk gelmez böyle işaretler allah gönlüne göre versin. Ele bakarken sağ köşedeki olaya çok dikkat edin
  16. N

    eski ev

    Cevap: eski ev yüzünüzü mihraba benzer yere döndüğünde yönüm kuzey yada kuzey batımı
  17. N

    guzel bir koltuk tasi ve karsisinda horasan sivaylan kapali bir mara

    Cevap: guzel bir koltuk tasi ve karsisinda horasan sivaylan kapali bir mara Para için ayrı mezar için ayrı .Arazi size söyler.
  18. N

    binek taşi başka bir bkış

    Cevap: binek taşi başka bir bkış Taşlarda kolay kolay burada diye işaret olmaz.Çok nadir nohut büyüklüğündeki oymalar yer yön gösteriyor.Sizden ricam yölerine göre resimleyin mesafeleri adımlayın yeter.
  19. N

    kadın vajinası figürü

    Cevap: kadın vajinası figürü Bu suyun göl gibi olmasındaki sebep batıp çıkan sudur .Göl gibi yer mayıs ve temmuz damı oluyormuş bir sorun
  20. N

    binek taşi başka bir bkış

    Cevap: binek taşi başka bir bkış Tekrar yazayım kardeşim binek taşı olduğunu düşünüyorsan tam karşısında su gözü olur bu mesafe 50 metre yani 80 adımı geçmez . Genelde su gözünün yanındaki kaya ve ağaç dipleri araştırılır .Hepsibu Taş sa klise Ağaçşa mübadele zamanı gidenlerin emanetleridir...
Üst Alt