Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. N

    kadın vajinası figürü

    Cevap: kadın vajinası figürü Değerli kardeşim işaretin kadın vajinası olduğunu düşünüyorsanız işaretin ardı durgun bol su dur Bu suyun çevresindeki kaya yada taşlar önemlidir. Resimlemeden ve tam yönleri belirtilmeden asla çözülmez Vajinasız penis olmaz oda 76 adım yada metre ötededir .Penisin...
  2. N

    guzel bir koltuk tasi ve karsisinda horasan sivaylan kapali bir mara

    Cevap: guzel bir koltuk tasi ve karsisinda horasan sivaylan kapali bir mara Kolay gelsin şahsi düşüncem Koltuk taşı hangi medeniyete ait olursa olsun önü değil genellikle arkası mezardır .Çoknadir çapraza düşer bu da küçük belirsiz bir oymayla gösterilir. Umarım ben yanılırım başarılar dilerim.
  3. N

    binek taşi

    Cevap: binek taşi Suyun olduğu yeri çevre resimleriyle çek yeter.......
  4. N

    Yuvarlak oyma

    Cevap: Yuvarlak oyma V şeklinde kanal mevcut.Kayanın sivriltilmiş tarafına bakmak mantıklı.
  5. N

    boğa fügürü

    Cevap: boğa fügürü Türkiyeden değiliz galiba anlamakta zorlanıyorum. Kusura bakma olurmu.Kuyudan vaz geçmeeeeeeeeeeeeeee.
  6. N

    d oyma kanal kanal

    Cevap: d oyma kanal kanal Taşın yerden yüksekliği 180 cm mi .Tam çatalın(dere veya yol) ortasında mı.
  7. N

    mezarlık alanımı

    Cevap: mezarlık alanımı Şahsen yorma kendini derim .Umarım ben yanılırım
  8. N

    ustalar bir yatırın taşındaki ibareler...yardım edermisiniz

    Cevap: ustalar bir yatırın taşındaki ibareler...yardım edermisiniz Çivinin başı mezara ucu kaynağa bakar .Kaynağı yada çemeyi bul resimle .Devam ederiz
  9. N

    bir mezar tasin ustunde kabartma uzun bir yilan isareti

    Cevap: bir mezar tasin ustunde kabartma uzun bir yilan isareti Bence doğal ..............Umarım ben yanılırım.Başarılar dilerim
  10. N

    yeni

    Cevap: yeni Doğal..................
  11. N

    boğa fügürü

    Cevap: boğa fügürü Sen bilirsin dEyince kavga çıkmazmış aradığın 33 adımda dikkat et sağdaki soldaki kuyuya düşme
  12. N

    binek taşi

    Cevap: binek taşi Emin ol bizede orası lazım ............................Başarılar dilerim .Çevresiyle resimlersen çok sevinirim.
  13. N

    Üç Basamaklı bir Merdiven

    Cevap: Üç Basamaklı bir Merdiven 3 genel de alta verir.
  14. N

    boğa fügürü

    Cevap: boğa fügürü Kolay gelsin Anadoluda boğa yunan ve roma kültürlerinde çokca kullanılan bir motiftir Tanrıça isis ten gelir.Hititlerde ise enbüyük gök tanrıdır.Boğamı dır bu işaret değildir .Olsa ne güzel olurdu ..........İnşallah ben yanılırım
  15. N

    ay figürü

    Cevap: ay figürü Abime katılıyorum.Başarılar dilerim.
  16. N

    Dört tane dikdörtgen oyun

    Cevap: Dört tane dikdörtgen oyun Oymalar arası 15 cm değilse kendinizi yormayın............
  17. N

    binek taşi

    Cevap: binek taşi Su gözüne mesafesi 50 metre 80 adım gibi mi bu taşın.......
  18. N

    yatay oyuklar

    Cevap: yatay oyuklar Benden umudu kesicen tevfik baba ben artık samsundayım. Anca bayramdan bayrama büyüklere el öpmeye gideriz .Çok bekledim seni olmadı nasip değilmiş .İleride inşallahgöz kırp
  19. N

    Yatık Dikdörtgen oyma

    Cevap: Yatık Dikdörtgen oyma Saygı bizden abi Allah maffak etsin ............
  20. N

    Büyük bir kare

    Cevap: Büyük bir kare Değerli tevfik abim.Oyma tekse ve karenin herhangi bir köşesi kıvrımlaştırılmamışsa dört başı mamur bir kare ise güneyi .Manzaraya bakan yönü mezardır.Ancak Fotolarda biraz altında bir oyma daha var gibi gözüküyor.
Üst Alt