Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. N

    8 merdiven ve kapı gibi yer

    Cevap: 8 merdiven ve kapı gibi yer Erkek lazım mı erkek ..... Lazımsa erkek burda erkek......İşin şakası başarılar dilerim değerli kardeşim. Allah muaffak etsin...
  2. N

    Paylaşım amaçlı 3 köklü dut 1 çeşme

    Boşuna dememişler Rum parasına bakar diye
  3. N

    Kare Yuvarlak Üçgen Oymalar

    Cevap: Kare Yuvarlak Üçgen Oymalar Mezarlar........... Hangi antik dönemin hangi antik mezar çeşidiyle uğraşırsanız uğraşın mezar suyu görür ama sevmez.Açılmış binlerce mezar çeşidine bakın girişin önünde durduğunuzda tam arkanız eski kurumuş yada kurumamış dere yada göldür.Derler ki burası...
  4. N

    Kare Yuvarlak Üçgen Oymalar

    Cevap: Kare Yuvarlak Üçgen Oymalar Belki bana çok kızacaksınız ama mezar işareti değil bu işaretler demedi demeyin
  5. N

    hakim tepeden fotolar

    Cevap: hakim tepeden fotolar Güzel insan sen bilirsin deyince kavga çıkmazmış .Bence yorma kendini.Herşeye rağmen inşallah ben yanılırım.
  6. N

    usatalar bu taş sıvalı olabilirmi

    Cevap: usatalar bu taş sıvalı olabilirmi samsundayım araba ile 3 saat sen ses et ben gelirim abi hatta dur bir hafta sonu gelim be abi kukır kardeşimede sözüm vardı ...tabi uygunsa sizin için ali ömer affet olurmu konuyu baltaladık huyum değildir özür.
  7. N

    usatalar bu taş sıvalı olabilirmi

    Cevap: usatalar bu taş sıvalı olabilirmi yazmayı unutmuşum güzel kardeşim birde oda mevcut
  8. N

    usatalar bu taş sıvalı olabilirmi

    Cevap: usatalar bu taş sıvalı olabilirmi hoş bulduk abim benim kusura bakma tayin beni çok yordu ancak toparladım kendimi
  9. N

    usatalar bu taş sıvalı olabilirmi

    Cevap: usatalar bu taş sıvalı olabilirmi değerli kardeşim tek olan murç işaretini orta nokta al 4 köşesinde dört ayrı mesafede mezar var göz kararı bile çökmeleri görebilirsin
  10. N

    bu işareti çözebilecekmiyiz??

    Cevap: bu işareti çözebilecekmiyiz?? Şahsen doğal geldi.
  11. N

    AILE PUTU (yardım lütfen)

    Cevap: AILE PUTU (yardım lütfen) Tek yer kalmış güzel kardeşim oda resimde mevcut . net gözükmekte. İlk resim en üstte
  12. N

    Oyma için yorum lütfen

    Cevap: Oyma için yorum lütfen
  13. N

    kabartma yılan - görsel

    Cevap: kabartma yılan - görsel Kolay gelsin Ne oldu bu konu kuyruktaki ayazmadan baş yanındaki 2 oyma tek çizgiden kuyruk tarafındaki yazıdan bahsedilmeli öylece kaldı galiba
  14. N

    Osmanlı türbesi ama kıble yanlış

    Cevap: Osmanlı türbesi ama kıble yanlış Bazen tek resim yetiyor . V yapan iki mezar 3 tane kare taş
  15. N

    konu sahibi: tevfik usta (kaplumbağa)

    Cevap: konu sahibi: tevfik usta (kaplumbağa) Benim güzel abim kendi soruna kendin cevap vermişsin 7 70 21 çalışırsın olur biter
  16. N

    50 adım uzunlugundakı kayadakı tumsek ve kanal

    Cevap: 50 adım uzunlugundakı kayadakı tumsek ve kanal yanlış anladın değerli kardeşim beni kabartmadan birşey beklemeyeceksin dedim .Kabartmayı oyma olarak düşün eğimini derinliğini araştır sana yön yol verir kanal lar genelde mezar girişlerine dik gelir yada keser .
  17. N

    50 adım uzunlugundakı kayadakı tumsek ve kanal

    Cevap: 50 adım uzunlugundakı kayadakı tumsek ve kanal Kolay gelsin mezar tasviridir . Her zaman dikdörtgen kare oyma olmak zorunda değildir . Bazen aynı işaretler kabartma olarakta tasvir edilir. Kabartmadan bir şey beklenmemeli Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
  18. N

    Yüz işareti

    Cevap: Yüz işareti Sağ göz sağlığa sol göz varlığa bakar.Gözün altındaki oymaya dikkat edilmeli mezar için.
  19. N

    s.a millet topal ayı işareti.

    Cevap: s.a millet topal ayı işareti. Fakir baba allah nasip ederse bir gün bende bulurum . İnşallah ..........Gözümle gördüğüm gün 30 okka için içime nasıl bir aşk gelir biliyonmu...
Üst Alt