Arama sonuçlarınız | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. N

    anahtar ve kilit

    Cevap: anahtar ve kilit Anahtarlı kayanın altı giriştir yada girişe çok yakındır .Tünellidir .Odada ise her zaman istenilen sonuç çıkmayabilir. Başarılar dilerim.
  2. N

    Topal Ayı

    Cevap: Topal Ayı Kolay gelsin .........Şahsi düşüncem . Bilgiler yanlış verilmiş .Boşuna gitmeyin .Foto gelsin ..........
  3. N

    Civcivli tavuk

    Cevap: Civcivli tavuk Kabartma olsun civcivli tavuğun oymalar bir işe yaramaz .
  4. N

    çift merdivenli koltuk ve etrafındaki işaretler.

    Cevap: çift merdivenli koltuk ve etrafındaki işaretler. Hatamı düzeltmek için alıntı yapmak zorunda kaldım Mezar için yapılan merdivenlerde 1 sayısı kullanılmaz Sistem bozulur SADECE 3/5/7 dir affola................
  5. N

    kayadaki işaretler

    Cevap: kayadaki işaretler Estafurullah abi benimkisi sadece latife.Şahsın adına kötü bir şey demek ne bana nede kişiliğimize sığar. Birçok konuda geçer mezar olunca dere nerede diye sorulur ve hepte olur ne hikmetse .Hikmeti şuradan gelir. Ölü gömme geleneklerinde su günah...
  6. N

    kayadaki bir başka işaret

    Cevap: kayadaki bir başka işaret işarete göre 21 yada 22 adım atılıptamı kazılmış orası yawwwwwwwww
  7. N

    kayadaki işaretler

    Cevap: kayadaki işaretler Ben sana küstüm .......... yorum yok sana................ abi.................
  8. N

    çift merdivenli koltuk ve etrafındaki işaretler.

    Cevap: çift merdivenli koltuk ve etrafındaki işaretler. Şahsım adına koltuk düşüncesi doğrudur. Araştırmalarım sonucu koltukta her zaman kol koyma yerleri olacak diye bir şey yoktur .Ancak kavimler ve inanışlar gereği mezarların yönlerini ve mesafelerini anlatmada belirtmede yardımcı olur ...
  9. N

    eski yel değirmeni

    Cevap: eski yel değirmeni Kolay gelsin Yel değirmenleri herzaman hakim ve yüksek bir tepede olduğu için başlangıç olarak düşünülmüştür. Şahsen aşşağılarda arardım birşey ararsam.
  10. N

    4 dut ağacı,kervan yolu

    Cevap: 4 dut ağacı,kervan yolu O zaman şahsi düşüncem kendi içinde 3 ün biri
  11. N

    4 dut ağacı,kervan yolu

    Cevap: 4 dut ağacı,kervan yolu Küçük bir soru kuyu ile en yakın ağacın arası 7 mi yoksa 8 adımmı .Sen ölçmüşsündür.
  12. N

    Sitenin Maşallah'ı Var !!!

    Cevap: Sitenin Maşallah'ı Var !!! Zaten 15 yılımı yemiş Ankara Ben gelmezsem Menekşe Karanfil Sakarya Meclis yolu hesabını size sorar bak demedi demeyin. Güzel seviyeli dosluk dolu olan site içinde hep beraber nice güzel bilgilere ve paylaşımlara diyelim.
  13. N

    burada ben olsaydım bence kendimce

    Cevap: burada ben olsaydım bence kendimce Eline emeğine geniş yüreğine sağlık ustam çok teşekkür ederim .
  14. N

    Kartal

    Cevap: Kartal Emeğine sağlık inşallah bizde bir gün buluruz
  15. N

    Mezar olabilirmi

    Cevap: Mezar olabilirmi Değerli erdal kardeşim çok saol .Düşünüp zahmet edip yazman bile bize yeter .Her düşünceye her emeye ne olursa olsun saygı duymalıyız .Neden olmasın .
  16. N

    Kanallı oyma

    Cevap: Kanallı oyma Değerli bilgileriniz güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim . Çok saolun
  17. N

    Kanallı oyma

    Cevap: Kanallı oyma Değerli ustalarım hepinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürler.
  18. N

    Murçlu kare ve dikdörtgen oyma

    Cevap: Murçlu kare ve dikdörtgen oyma İyi niyetin ve güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim ustam .Nasipte varsa olur diyelim .Buyur gel birlikte çözelim.
  19. N

    Murçlu kare ve dikdörtgen oyma

    Cevap: Murçlu kare ve dikdörtgen oyma Değerli ustam dikdörtgen ve karenin bulunduğu kayanın üzerinden çekilmiş bir resimdir .Diğer kanalla olan kare oyma ise kayalıkların en üzerinde olup kanal istimakinin düşüş tarafı resimlenmiştir.
  20. N

    Murçlu kare ve dikdörtgen oyma

    Cevap: Murçlu kare ve dikdörtgen oyma Değerli ustam yer biraz sıkıntılıydı geriden resimlemek isteyince ağaçlardan çalı çırpıdan doğru düzgün resimleyemedim. Dediklerini dikkate alacağımdan emin olabilirsin . Teşekkürederim.
Üst Alt