Arama sonuçlarınız | Sayfa 7 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. rafet5757

    Eşkiya Belgeleri Özel Çalkaya 28

    Cevap: Eşkiya kayıtları/eşkiya belgeleri hakkında gerçek belgeler kurt ini tepesindeki dikme taşın arkasında 3 renk taş vardır tam ortası iyidir. s.a. çalkaya usta bu kurt ini ile ilgili yerin doğrulugunu anlamak için başka bilgi varmı bizim orda bi yer var kurt ini diye
  2. rafet5757

    Ilginç işaret yorum

    Cevap: Ilginç işaret yorum son resimde birşeyler var ustam detaylı foto çekilirse daha net olur diye düşünüyorum sanki yi beni yi beni diyorgöz kırp
  3. rafet5757

    sinop

    Cevap: sinop s.a aarkadasım sinop ta okadar çok şelale varki hangisi şu şelaleyi nasıl oldugunu biraz açta ona göre araştırsın arkadaslar ihunna hiç duymadım nohut kayası var duyduguma göre çağrıştırırmı bilmem
  4. rafet5757

    Eşkiya belgelerinde geçen göksu neresidir?

    Cevap: Eşkiya belgelerinde geçen göksu neresidir? s.a. arkadaslar valla ben onu bunu bilmem herkes belgede yazanla arıyor ben buna inanmıyorum ne ben ne sizler nede eşkiya başı haritayı yada belge yi yapar ama mevkiyi yazmaz zaten belgede yazdıgı gibi olsa idi niceleri bu yolda göçmezdi allah...
  5. rafet5757

    canik sancagındaki ermeni köyleri

    ordu ve giresun da araştırma yapan arkadaslara bir hediyem olsun 1455 - 1613 arasında canik sancagı altında hangi köylerde gayri müslim kaç hane yasamış yazayım faydası olur inşllh. bolaman ilçesi haya köyü 1455 te 19 hane 1485 te 16 hane satılmış ilçesi vona köyü 1455 - 5 hane...
  6. rafet5757

    El işaretimi

    Cevap: El işaretimi degerli ustam el olmasına elde dikkatimi çeken işaret parmagı orta parmaktan uzun serçe parmak normalden kısa ve elin sırt kısmı üçgenimsi şekilde çukur yorum yapan ustalarım bunlarıda dikkate alırsa daha iyi bir sonuç alınır diye düşünüyorum
  7. rafet5757

    Vefat LACİVERT24 ustamızın değerli annesi vefat etmiştir.

    Cevap: LACİVERT24 ustamızın değerli annesi vefat etmiştir. rabbim kabrini geniş mekanını cennet eylesin geride kalanlara sabır ihsan eylesin basınız sağolsun usta
  8. rafet5757

    s.a ustalar buyurun hele....

    Cevap: s.a ustalar buyurun hele.... baba ne yaptın yaaaa allah iyiliğini versin ustam bu büryan siirttenmi kadınlar pazarındanmı ...?:p
  9. rafet5757

    bu ne işareti?

    Cevap: bu ne işareti? ------------------------------------------------------------ harbici ustam sen bu işte aramızdaki en aktif arkadaslardan birisin o yüzden seni takdir ediyorum işaret çok net ama sen her şeyden önce bu kayayı çevreyi iyi fotolamalısın sanırım bu foto güneş kayaya vurunca...
  10. rafet5757

    bu ne işareti?

    Cevap: bu ne işareti? harbici ustam vaktim yoktu kısa tuttum sayıların anlamını biliyorsunuz 7 sergen kayalık ilk buna bakıcaz varsa burda şapkaya benzer taşı bulucaz önüne arkasına bakıcaz. 14 de gelince dere çatalında bağ bahçe, yol çatalındaki ağaç,dikili taş,kuyu,arayacağız ( burada 14...
  11. rafet5757

    bu ne işareti?

    Cevap: bu ne işareti? degerli ustalarım bu w harfini birde şöyleincelesek bi yere varabilirmiyiz arabca da v 7 rakamıdır buradada W harfi 3 adet v yapıyor 3 adet 7 rakamı sayarsak 7-7-7- 7 nin anlamı 7+7= 14 anlamı 7+7+7+= 21 anlamını bi araştırsak karşımıza birşey çıkarmı harbici ustam...
  12. rafet5757

    Kaya ve yanındaki 2 yumurta kaya!Yorumlarınız?

    Cevap: Kaya ve yanındaki 2 yumurta kaya!Yorumlarınız? benim gördüğüm kalp ve üstünde murç izi yorumunuda kanas ustam yapar inşllh ayrıca kanas ustama katılıyorum tam kalp dediğim yerde öküz kafası profilden yapılmış ama net değil kanas ustamla aynı yerse 2 kişinin görmesi aynı şeyi teyid eder...
  13. rafet5757

    Definecilikte el işareti

    Cevap: Definecilikte el işareti eline koluna sağlık asi ustam okudugum en güzel el cevabı idi tşklr ayrıca birde soru sorayım 2 adet 7 yan yana yanında murç izi yanında 2 rakamı ve murç izi 7 lerin ilki beyaz diğeri sarı beyaz olan 7 nin altında el baş parmak ve işaret parmak sağlam işaret...
  14. rafet5757

    Vefat cenazemiz yzünden bir süre yokum dostlarım

    Cevap: cenazemiz yzünden bir süre yokum dostlarım başınız sağolsun ustam rabbim cc tüm yakınlarına sabır ihsan eylesin yaralı kardeşimizede acil şifa ihsan eylesin
  15. rafet5757

    ne görüyorsanız lütfen yazın

    Cevap: ne görüyorsanız lütfen yazın abi ertelenmez diye düşünüyorum bu taş ocaklarına karadeniz otoyolu yapılıyordiye müsade verilmişti yol bitti genelge yayınlandı 1 ocak kapatılacak diye zaten bu yol ilk bizim köyden geçmiyordu kazıklar başka köyden çakılmıştıı sonra ne oldu değişti...
  16. rafet5757

    ne görüyorsanız lütfen yazın

    Cevap: ne görüyorsanız lütfen yazın metin ustam yorum için tşklr ama aynı fikirde değilim yazsam çok uzun mazisi yer teyidli karsı tepesi taş ocagı oldu ve burada harita aranıyor emareler hediyeler alındıı etraftan amma son noktyı bilen öldü vs
  17. rafet5757

    ne görüyorsanız lütfen yazın

    Cevap: ne görüyorsanız lütfen yazın yorumlar için tşklr cantar usta anladım tşklr senınki benim yereden çok daha zor en az 7-8 mt orası tabi insan oğlu koymasın kafaya ....
  18. rafet5757

    ne görüyorsanız lütfen yazın

    Cevap: ne görüyorsanız lütfen yazın sen gelecem de dostum yeterki yer memleket karadeniz batı he deyince gidilmiyo ama giderken alo derim misafir ederim
  19. rafet5757

    ne görüyorsanız lütfen yazın

    Cevap: ne görüyorsanız lütfen yazın cantar ustam kafama bi soru işareti çivisi çaktın gittin benim hedefim belli idi ama levyelik değildi:p levyeye adam lazım bizde paylaşmayı hem bilir hem severiz biiznillah
  20. rafet5757

    piri reisin kayıp hazinesi

    Cevap: piri reisin kayıp hazinesi paylaşım için tşklr üstad bi kilit bahir mi yapsak ne....?:D
Üst Alt