Arama sonuçlarınız | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. rafet5757

    asi ustam ve arkadaslar şu benim ayağada bi göz at hele

    Cevap: asi ustam ve arkadaslar şu benim ayağada bi göz at hele tşklr kukır ustam
  2. rafet5757

    kurdun baktığı taş....?

    Cevap: kurdun baktığı taş....? valla çalkaya dostum bendeki belgede yok sizler sizin gibi arkadaslardan topladıgım bilgide der kurt un biri karşıya biri kayık taşı diye bende de bi kurt resmi olan kaya var 2 adet kurt var burası güneyden kuzeye akan kara denizde bi yer şu an otoyol geçti...
  3. rafet5757

    asi ustam ve arkadaslar şu benim ayağada bi göz at hele

    Cevap: asi ustam ve arkadaslar şu benim ayağada bi göz at hele patika şelalenın 2-3--mt önüne iniyor bu rdan 50 şer mt ara ile aşagı dogru 2 şelale var ilki merdiven gibi ikincisi buna benzer bu son şelale daha detaylı resimler yakında inşllh ilk şelaledeki v mi 7 mi kalpmi...
  4. rafet5757

    asi ustam ve arkadaslar şu benim ayağada bi göz at hele

    degerli ustam ve arkadaslar dereye inen patika yol üstünde dereye 8-10 mt 3-4 mt yanındada ana dereye inen ufak dere ayak çarık şeklinde simetrik tam bir ortapedik ayak son resimde ayagın arkasındaki kayada oyma yorumu olan olmayan herkese tşk.
  5. rafet5757

    kurdun baktığı taş....?

    arkadaşlar belgede kurdun biri karşıya biri kayık taşına bakar yazar bu taş kayık taşımı.* kayrak taşımı.? kayık taşı nette aradım bulamadım
  6. rafet5757

    Ayak işareti

    Cevap: Ayak işareti abi ayagı bırak küheylanıma bak maşallah araziye bide bunla gidecen degme keyfime
  7. rafet5757

    öküzlüğün alemi yok!...

    Cevap: öküzlüğün alemi yok!... eline sağlık ustam ne demişler men dakka dukka , çalma kapıyı çalarlar kapını eee naparsın etme bulma dunyası :p
  8. rafet5757

    kilise ve mezarları

    Cevap: kilise ve mezarları asi ustam kazda neresini kazarsan kaz gibi her taraf mezar dolu maşallahçiçek sana
  9. rafet5757

    eşkiya işareti böylemi acaba...?

    s.a. eşkiya işareti arayan arkadaslar yıllardır bu eşkiyanın malını arayıp bulamıyoruz acaba aradıgımız işaret böle bişimi ki saatini yakalamak öanemli bununda görsel bi fikir olsun diye paylaştım saygılar
  10. rafet5757

    DEFİNE İŞARETLERİ VE ANLAMLARI....aga_0074...

    Cevap: DEFİNE İŞARETLERİ VE ANLAMLARI....aga_0074... degerli ustam şimdi senin yorumuna göre bu kayada para varmı çarık dere kenarına 10 mt patika yol üstünde sizce kırayımmı ....?
  11. rafet5757

    s a

    Cevap: s a bilgi için tşklr abi işinin hakkını veriyorsun bizde beleşe konuyoruz hakkını helal et
  12. rafet5757

    selamunaleykum

    Cevap: selamunaleykum a.s hoşgeldiniz iyi formlar
  13. rafet5757

    eşkiya kayıtlarına inananlar mutlaka okusun

    Cevap: eşkiya kayıtlarına inananlar mutlaka okusun degerli kardeşim sağlam işaretlerin varsa 2 tane usta var g.o.p ta sen alo de bi akşam ayarlarım gideriz
  14. rafet5757

    merdiven, kasası nerede,

    Cevap: merdiven, kasası nerede, ilk foto ilk merdivenin sağı fotosu varmı
  15. rafet5757

    eşkiya kayıtlarına inananlar mutlaka okusun

    Cevap: eşkiya kayıtlarına inananlar mutlaka okusun herkes kendi bölgesinde belgelerde adı gecen yerleri yazarsa ilk adımı atmış oluruz ben başlıyım devamı gelir inşllh. kuzeyden güneye çıkarken kurt ini kurt kayası gök göl (göksu) karatepe ( burada üç harman yeri 4-5 tane su varmış...
  16. rafet5757

    eşkiya kayıtlarına inananlar mutlaka okusun

    Cevap: eşkiya kayıtlarına inananlar mutlaka okusun s.a.üstadlarım bu konuyu uzun zaman dır düşüünüyordum fakat yazmaya cesaret edemiyordum çünkü zor bir olay güvenmek ama denemekten ne kaybederiz diyince çok sey deil nasipse zaten öle yada böle bizibulur deilse elimize alsakda biri alır onu...
  17. rafet5757

    eşkiya kayıtlarına inananlar mutlaka okusun

    Selamün aleyküm arkadaslar ,abiler,kardeşlerim epey zamandır düşünüyorumolma olasılığı varmı diye bizler bu eşkıya kayıtlarını nasıl teyid ederiz diye,yıllardır bu işin peşinde koşan insanlar tanıdım ,ne topal ayı,ne kapı kayayı,kurtkaya,karatepe diye gider vs vs bu sitede memleketin hemen hemen...
  18. rafet5757

    Vefat Tevfik Ustamızın Babası

    Cevap: Tevfik Ustamızın Babası rabbim meftaya rahmet geride kalanlara sabır ihsan eylesin başınız sağolsun tevfik ustam
  19. rafet5757

    Ilginç işaret yorum

    Cevap: Ilginç işaret yorum ustam bu at nereye gidiyo 2 ileri 1 sağ sol mu ? 1 ileri 2 sağ solmu göz kırp santranç atına benziyo göz kırp
  20. rafet5757

    mersinde 24 mt resmi kazı!

    Cevap: mersinde 24 mt resmi kazı! rabbimden inşallah boş çıkmamasını dilerim 150 tl çok para . moral bozmak istemem arkadasım ama her tür sonucada hazır ol yıkılma yola devam inşllh. benim anlamadıgım 20 derine inilmiş mal magarada olur sen tepeden inersin bu yuksekliği anlarım aksi durumda...
Üst Alt