Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. rafet5757

    Şelale Ve Deredeki Işaretler

    kanaldan su döküldügü yer C şeklinde ve bittiği yerdeki kayaya dikkatli bakarsanız su içen yaa balık yakalayan ayıya benziyor C nin ölçüsünü kanalın ölçüsünü alabilirsen belki bişey çıkabilir bide ayı dediğim noktadan 0 derece kuzeye 21 adım ve mt yi kontrol ederim ben olsam
  2. rafet5757

    Yuvarlak Oyma Işareti

    ben olsam önce çapını sonra derinliğini ölçerdim
  3. rafet5757

    D Oyma Işareti

    asi ustam bana göre ne D oyma ne mihrab bu güneş doguş veya batış anı ölçüsü üst D dediğiniz kısım ve alt kısmı ölçermisin birde yönler tabi buyuk itimal 22 _23 cm gelir
  4. rafet5757

    Şelale Yakınında Ucgen Ve Yuvarlak Oyma Girise Benzer Bir Yer

    s.a. ercanssen kardeşim bende acizane fikrimi söylim D oyma mahzen der gölün altında yuvarlak oyma da kuyuyu işaret eder kuyudan gölün altına yol olmalı ama çok zor bi iş tuzaklara ve özellikle zehire dikkat .şimdi daha iyi yorum alman için ölçümlere ve yönlere dikkat etmelisin oymanın ölçüsü...
  5. rafet5757

    hastalık "oskar"

    Cevap: hastalık "oskar" rabbim c.c. yar ve yardımcısı acil şifacısı olur inşllh geçmiş olsun oskar ustam dualarımız seninle
  6. rafet5757

    Kılıçlı mağara

    Cevap: Kılıçlı mağara nusret arkadasım ne güzel herkese nasip olamayacak şeyler görmüşsünüz define mekani camiasına burayı videoya çekip şu gördüğünüz altınları görme fırsatınıda verseniz tc nin 1 numarası olursunuz hadi hayırlısı
  7. rafet5757

    oymaların girişi nerdedir....?

    Cevap: oymaların girişi nerdedir....? degerli ustalarım bu akşam tekrar deliklere bakmaya gittim sağdaki ilk delik 7 cm çapında 40 cm derinlik 2 nci delik 7 cm çapında 110 cm derinlik bunu görünce yani 1 mt nin üzeri bir delik el ile olmaz diye düşündüm bende karot diyen arkadaşlara hak...
  8. rafet5757

    oymaların girişi nerdedir....?

    Cevap: oymaların girişi nerdedir....? tüm arkadaslara yorumları için tşkl amedli usta kırmızıyıda inceleyeceğim inşllh
  9. rafet5757

    oymaların girişi nerdedir....?

    Cevap: oymaların girişi nerdedir....? tşklr ersan usta nerdeyse bende inanacaktım hilti deliğine ...:p şimdi tüm arkadaşlara bi sorum var bunlar hilti deliği olsa bunu delen adam neden dikey olarak delmemiş kayayı da, yanlamasına oymuş kuzeye bakan kayada delik ağzı kuzey doğu yönüne bakıyor ....?
  10. rafet5757

    oymaların girişi nerdedir....?

    Cevap: oymaların girişi nerdedir....? ersan ustam kayanın hemen önü 300 mt kare yer tarla de bahcede orman içinde bi yer kayanın karşısında 2 tane kırmızı topraklı tepe var
  11. rafet5757

    oymaların girişi nerdedir....?

    Cevap: oymaların girişi nerdedir....? degerli ustalarım bu delikler 30 cm civarında derinlik 7-8 cm genişlikte kesinlikle hilti deliği değil içi bile zımparadan çıkmış gibi temiz işcilik ilginç olan 3 deilk bir yöne bakıyor tekdelik tam terse bakıyor
  12. rafet5757

    oymaların girişi nerdedir....?

    Cevap: oymaların girişi nerdedir....? a21medli usta yle bi kayalık yok video yu seyretti isen önünde yaklasık 300 mt kare tarla ve kırmızı toprak tepe var
  13. rafet5757

    oymaların girişi nerdedir....?

    arnavutköy - YouTube etrafta yakın mesafede dere ve su yok burası hakim bir tepede ufak bir kayalık 50 mt kare 3 mt yukseklik gibi önünde 250 -300 mt bir alan üstü ve arkası toprak, kaya kuzeye bakıyor benim sağım fotonun solu ilk üç delik kuzey dogu ya bakıyor dekler kayaya...
  14. rafet5757

    haç ve acılmış kasa

    Cevap: haç ve acılmış kasa asi ustam resim bende de yok kaldırıldımı bizdemi çıkmıyor
  15. rafet5757

    bayram mesajı

    Cevap: bayram mesajı selamünaleyküm tüm arkadaşların kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını cenabı allahdan dilerim
  16. rafet5757

    Kanal ve noktaların sayısal değerleri

    Cevap: Kanal ve noktaların sayısal değerleri s.a. peki asi ustam varsayalım tek oyma bulduk sayıların anlamlarında birin anlamı tek dikili olan veya tek sabit taş bu oymadan ne kadar uzak our yön olarak ne yana düşer buradaki püf nıkta nedirtek dikiliolan agaç sa 50 yıl sonra aynı agaç mevkiye...
  17. rafet5757

    balık mı

    Cevap: balık mı ayan beyan fare arkadaşım önündede oyması var
  18. rafet5757

    Dostun Hakikisi

    Cevap: Dostun Hakikisi eline koluna diline sağlık kardeşim yüzüme tebessüm yüreğime hafiflik verdin
  19. rafet5757

    Vefat teyzem vefaat etti

    Cevap: teyzem vefaat etti s.a. bozkurt kardeşim başınız sağolsun rabbim merhumeye rahmet geride kalanlara sabır ihsan eylesin mekanı cennet olsun
Üst Alt