Arama sonuçlarınız | Sayfa 8 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. rafet5757

    ne görüyorsanız lütfen yazın

    Cevap: ne görüyorsanız lütfen yazın tüm yorum yapan arkadaslara tşklr lacivert ustam benim görüp sizin göremediğiniz sizin görüp benim göremediğim noktalar oluyor mesela kasa olabilir dediğim kayada kurt var karşıya bakıyor sola yatır resmi kurt çaya bakıyor 2 adet kurt ve balık kafası var...
  2. rafet5757

    ne görüyorsanız lütfen yazın

    Cevap: ne görüyorsanız lütfen yazın ah bi çıkabilsemm:p ustam ya iskele kuracaz otoyol kenarı olmaz bura için özel halat merdiven yaptırdım yukardan sarkacaz
  3. rafet5757

    5 Uçlu yıldız ve üstündeki kıvırcık çivi!

    Cevap: 5 Uçlu yıldız ve üstündeki kıvırcık çivi! enver yıldzla bu taşın arası ne kadar mesafe
  4. rafet5757

    ne görüyorsanız lütfen yazın

    derede yerden 10 mt yuksekte bu figürler
  5. rafet5757

    TR ve cesitli bolge haritaları.

    Cevap: TR ve cesitli bolge haritaları. paylaşım için tşklr safkan kardeşim
  6. rafet5757

    kalp içinde çapa

    Cevap: kalp içinde çapa harbici ustam çapanın her 2 ucuna dikkat sağda (Z) sol tam net deil ben 2 yılan gördüm artı kalbin ucuna doğru bir kabartma var resmi yatır daha belli oluyor yanılmadıysam ya civciv ya ördek yavrusu ..... derede göl varmı..?
  7. rafet5757

    Mısırdan yeni geldi bunlarrrr

    Cevap: Mısırdan yeni geldi bunlarrrr ustam emeğine sağlık hani bugun çağdaşlık , ileri dünya teknoloji çağındayız diyorlarya bunlara bakınca çooookk gerideyiz çokkkk adamlarda zevkde varmış sanatta, bilgelikde tşklr.
  8. rafet5757

    Sizce kaç tane

    Cevap: Sizce kaç tane s.a.ustam bence nerden baktıgına bağlı ikiside haklı .....
  9. rafet5757

    Yılan başı ve etraftaki işaretler!

    Cevap: Yılan başı ve etraftaki işaretler! sevgili enver ben burada 5 rakamı görüyorum küçük su.küçük taş öbek,kaynak,pınar anlamı var ustalarımda yorum yapmış kanas ve tatlarlı yorumları uyusuyor şelalede giriş ve incir çakışıyor incir altı su birikintisinden giriş olabilir rakamada uyuyor...
  10. rafet5757

    küpten çıkan kül küpün içinden kül çıktı

    Cevap: küpten çıkan kül küpün içinden kül çıktı ne kadar doğru bilmiyorum ama bi yerde okumuştum küle tuzlu su dökersen altın rengini alırmış tabi altın kül gibi oluyorsa şu an hepsi efsane denenmişi yok
  11. rafet5757

    Mevlid Kandili Mesajları

    Cevap: Mevlid Kandili Mesajları cümle ümmeti muhammedin mevlid kandili mübarek olsun
  12. rafet5757

    Hastalık bir süre ara

    Cevap: bir süre ara s.a.bozkurt kardeşim rabbim acil şifalar ihsan eylesin geçmişolsun
  13. rafet5757

    isli mağarada adam kellesi haç işareti

    Cevap: isli mağarada adam kellesi haç işareti s.a. harbici ustam ben bu resimde 2 tane suret görüyorum biri cizimdeki baktgı yön kırmızı okların yönü fakat 2 resim daha gizli biraz netleştirmeye çalııştım tam aksi istikamete bakıyor burada 2 gizli kapak geçit olabilir biri tuzak digeri...
  14. rafet5757

    Eşkiya Belgeleri

    Cevap: Eşkiya belgeleri-özel- güzel paylaşım zevkle okudum ilk defa bir belgeyi araştıracak bir çok yer belirdi kafam da bizim oralarda tşklr. birde sorum olacak neden 47 den başlıyor 1 den 46 ya kadar yok...?
  15. rafet5757

    hamam çeşmede yaşananlar

    Cevap: hamam çeşmede yaşananlar safkanım biz deveyi hamuduyla götürenlerden deiliz elhamdülillah ne çıkarsa bahtımıza gardaşpayı yeri hazırlamışlar zaten tılsımdan dolayı bıkmış adamlar tabi bizim arkadaşlar başkalarıda varmış gisen onları bilmiyorum..
  16. rafet5757

    hamam çeşmede yaşananlar

    Cevap: hamam çeşmede yaşananlar safkanım yamurcunun neefesi kuvvetlimi:D yer yakın bi ziyaret yapılır tarifle bulunurmu sen iyi iz sürersin:D ben uydudan keşfettim yeri eski bir köy adı kayıtta geçiyor üstünde tabya varmış fenerli , memet iyi bilir yeri
  17. rafet5757

    hamam çeşmede yaşananlar

    s.a. arkadaşlar geçen bi arkadasımla görüştüm hamamçeşme diye bir yere gitmişler ilk üç gidişlerinde gelen farklı farklı arazidenmi tılsımmı bilinmiyor tırsmışlar son ekip sağlam çocuklar alıp gitmiş arkadaş arabayı ormana zula yapıp kurmuşlar çadırı etrafı araştırırken biri çukur gibi bi yerde...
  18. rafet5757

    çeşme

    Cevap: çeşme s.a. harbici ustam güzel ve ilginç bir çeşme bu çeşmedeki kemer ovalmi banamı öle geldi bu tip çeşmeler her yerde olmaz kilise hamam han, kervansaray olmalı çevrede diye düşünüyorum dag basını bırak köylerde bile böyle işçilikli çeşme ben görmedim saınırım ortadaki taş sökülüp...
  19. rafet5757

    selamünaleyküm tüm arkadaşlara

    bizede yer varmı arkadaslar acık sıkısın bakalım..;)
Üst Alt