Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. rafet5757

    Carık ısaretı

    Cevap: Carık ısaretı abi mt , mi adımmı bendede bi çarık var 21 adımda bişey bulamadım ...... kinada tuttum olmadı hem çarık hem oyması var yanlışmı baktık acaba...?
  2. rafet5757

    kapak taşı

    Cevap: kapak taşı bastıgın yeri kaya deyip geçme düşün altında yatan altınlarıkoptum
  3. rafet5757

    Kılıçlı mağara

    Cevap: Kılıçlı mağara bu diyara kılıçlı magara yahut çifte kılıçlı magara derim papaz mişigan 2 adet tam 186 okka çeken platin 2 kılıcı derince deresi yahut çendik mevkinde dar sarp vahşi çatak içinde bulunan, kaşif işi derin ama dar magaraya getirdi mühendisim olan keçka petroviç 3 parmak...
  4. rafet5757

    Armut Ağacının Definecilikte Yeri

    Cevap: s..a degerli kanas ustam bilgiler için çok tşklr emeğine sağlık yalnız bu rakamları nasıl oturtacagız 80 küsür emare yazmışsınız misal olarak 77 alalım oda mezarı verir demişsiniz ufak bi açılım yaparsanız çok daha yararlı olur inşllh
  5. rafet5757

    Keşan karahisarköyündeki fenertepede gün yüzüne çıkmayı bekleyen kale...!

    Cevap: Keşan karahisarköyündeki fenertepede gün yüzüne çıkmayı bekleyen kale...! aradıgın yer burası arkadasım yalnız kale ismi yok sadece tepe adı var
  6. rafet5757

    Fakir hane bitti

    Cevap: Fakir hane bitti s.a.asi ustam çok güzel olmuş rabbim c.c. sağlıklı huzurlu uzun ömür nasip etsin güle güle otur
  7. rafet5757

    Hastalık degerli dostlarim

    Cevap: degerli dostlarim çok geçmiş olsun rabbim acil şifa ihsan eylesin ağam
  8. rafet5757

    buyuk bir V

    Cevap: buyuk bir V ersan dediğin yeri bende işaretledim haç gördüm orada sana baska bi sorum olacak yakında değirmen varmı birde resimleri tam göründüğü şekilde yukle ki nasıl durdugunu anlayalım bazı fotolar yan .
  9. rafet5757

    buyuk bir V

    Cevap: buyuk bir V ustalarım doğal demişler bana jaf düşmez ama resmi tekrar inceleseniz saygısızlık olmaz inşllh ben bir + ve ayı yavrusu gördüm yanılmıyorsam çizgi icine aldıgım yerlere tekrar bakmakta fayda olur inşllh
  10. rafet5757

    arkadaşlar bu kayada ne görüyorsunuz.saygılar..

    Cevap: arkadaşlar bu kayada ne görüyorsunuz.saygılar.. güzel resim:p
  11. rafet5757

    Eşkiya Belgeleri Özel Çalkaya 28

    Cevap: Eşkiya kayıtları/eşkiya belgeleri hakkında gerçek belgeler çalkaya kafamı bulandırdın şimdi bendeki kapı kayada sana yıgın gibi bir yer diyor demiştim babam buraya yakın birde ahır var mış yeri belli diyorlardı en son konuşmamda bende kervan yolu buraya yakın geçtiği için han yeridir...
  12. rafet5757

    çeşmelerdeki sır ve define

    Cevap: çeşmelerdeki sır ve define ilk resim yakın köyumüzden 2-3-4- resimler kırklareli aralarında 20-25 mt var agaçta 50 mt aşagıda derenin karşı tarafında dereye dizilmiş taşlar ilk çeymeye 40 mt civarı
  13. rafet5757

    Eşkiya Belgeleri Özel Çalkaya 28

    Cevap: Eşkiya kayıtları/eşkiya belgeleri hakkında gerçek belgeler sayın çalkaya dostum magarayı nasıl bulucak biliyorsunki bu magaraların hemen hepsi kapatılmış önemli olan biligi bizi magaraya görürecek işaretler ne bu magarayı bulmak için etrafta ne gibi emareler var varsa onları yaz saygılar
  14. rafet5757

    Roma darphaneleri

    Cevap: Roma darphaneleri abi eliene emeğine allah zeval vermesin tşklr
  15. rafet5757

    s.a millet topal ayı işareti.

    Cevap: s.a millet topal ayı işareti. bence kimse bu topal ayıyı bulamaz bulanada kimse inanmaz zaten bazıları topal ayı arar ama bu ayı yürüyen haldeki ayımı oynayan haldeki ayımı onun bile hangisi net doğru ayı bilmiyoruz benim fikrim topal ayı oynayan ayı dereye aşagı bakar nedenine gelince...
  16. rafet5757

    '' miraç kandili ''

    Cevap: '' miraç kandili '' tüm site ve islam aleminin kandili mübarek olsun
  17. rafet5757

    Hastalık GEÇMİŞ OLSUN METİN Ustam

    Cevap: GEÇMİŞ OLSUN METİN Ustam rabbim acil şifa ihsan eylesin ustam geçmişolsun
  18. rafet5757

    asi ustam ve arkadaslar şu benim ayağada bi göz at hele

    Cevap: asi ustam ve arkadaslar şu benim ayağada bi göz at hele tşklr nusret ustam yakın zamanda gidicem inşllh bakıp fotolar paylaşırım
  19. rafet5757

    asi ustam ve arkadaslar şu benim ayağada bi göz at hele

    Cevap: asi ustam ve arkadaslar şu benim ayağada bi göz at hele ustam ayak rampa aşağı direk şelaleye bakıyo faka oyması arkada yukarı bakıyo aksi istikamete
  20. rafet5757

    asi ustam ve arkadaslar şu benim ayağada bi göz at hele

    Cevap: asi ustam ve arkadaslar şu benim ayağada bi göz at hele nusret ustam ayak yönü batı güney batı çok az fakat ayagın sol yanı2-3 mtasagı meyıl yapıp kücük derenın ayagını olusturuyor sonra hafif yukseliyor ayagın solundaki taş sağ taraftaki taş
Üst Alt