4 tane kare oyma | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

4 tane kare oyma

A21MEDLi

Vip Üye
Cevap: 4 tane kare oyma

oymaların anlattığı şekilde açılmış.
şöyle anlatayım,kare oymaların ikisi biribirine yakın diğer ikisi uzak.
yanii;mezarların 2 si yakın olacak diğe ikisi ise yamaca yayılmış.
sen yinede hayali olarak şöyle yap.oymaların bulunduğu kayanın arkasına geç,karenin olduğu kayaya dikle karşı yamaca yapıştır,oymaların izi karşı yamaca yapışsın.fotokopi gibi okee..

star50

Kullanıcı

slm hocam uydudaki bakış açısı birazda degişik yerden cekim oymalar 4 köşe çizdiğim yerde ama tam yerini bilmiyorum ya tekrar gidip ordaki oymalardan kareye dogru foto cekecegim başka olmaz heralde hayali demişinde tam bakıyormu bilmiyom kare oymalara

yuvarlakla çizdiğimde kare oyma

A21MEDLi

Vip Üye

şu fotokopiye bi açıklık getireyim.örneğin senin karelerinin kayasının genişliği 3metreyse karşıyamaca göre yaklaşık 300metreye tekabul eder.
yanii karenin kayasını 300mt olarak hesapla daha sonra fotokopi gibi yamaca yapıştır.hesabın o zaman tutar..

örneğin inşaat başlamadan önce projesi çizilir projenin ebatına bak küçük fakat inşaat bitipte baktığında bayağı geniş çıkıyor.
işte kaya yüzeyi de proje gibidir. bazen 1000/100 bazen 100/50 oarak karşımıza çıkarlar..

star50

Kullanıcı

(4 te 4) siz şansınız başka yerde arayın,Allah yardımcınız olsun,kolay gelsin.

slm hocam bu yazını yeni okudum görmemişim şansınızı başka yerde arayın demişiniz açılmışmı yani 4te 4 derken kolay gelsin

A21MEDLi

Vip Üye

yanyana açılmış 2 yeri görünce gitti dedim.bu ikisinide açılmış görünce 4kare oyma= 4 açılmış.
yinde yukarıda yazdığımı iyi okuyun ve ne demek istediğimi kavramaya çalışın,yamaçta uygulayın.açılmışlarla büyük ihtimal tutacaktır.

star50

Kullanıcı

yanyana açılmış 2 yeri görünce gitti dedim.bu ikisinide açılmış görünce 4kare oyma= 4 açılmış.
yinde yukarıda yazdığımı iyi okuyun ve ne demek istediğimi kavramaya çalışın,yamaçta uygulayın.açılmışlarla büyük ihtimal tutacaktır.
slm hocam kusura bakmada açılmışların yeri nerde biliyonuzmu n2 si açılmış dediniz oymanın yakınındamı acılan 2 si resim cekmeye tekrar gidecegim ustam tam emin olalım resmide oymalı olan yerin üstünden kare oymalı tarafa dogru cekim resimleri demi hiç degilse tam emin olalım neresi oldugunu bulalım yoksa kafa karıştırıyor :)) kolay gelsin hocam hayırlı çalışmalar allah ne muradın varsa versin kal saglıcakla

star50

Kullanıcı

birde bu isaret var kayanın yan tarafında budamı oyma bununla 5 oyma oluyor 4 ustte buda yanda

alttaki resimdeki okun altında bu oymada
tekrar selam hocam bu yandakidemi işaret bu 4 oymadan harıç yan tarafta karşı kayalıklara bakmıyor tam ters tarafına bakıyor bu gözünden kaçmadı demi hocam tşk ler

star50

Kullanıcı

bu yandaki oyma bişey ifade ediyormu peki 4 oyma ve birde üstteki resimdeki yanda oturma yeri ğibi bişey sanki bir adam rahatlıkla içine oturuyor bunun kolay gelsin

ersan

Vip Üye

slm star50 bu benim cizdiyim yeri bir yokla cubuklarlan 5-6 sene yuncesi tam buyle bir kare isreti bizde bulduk tam azi karenin altinda cikti onustan yaziyorum cok uzak deyildir orde otlarin rengine bakis kim yerler kurumus bosu bosuna kimse yapmaz o kare isaretini .benden bir akil sana ama yine darilma beki benim buyumsundur ,,buraya sen en iyisi isinden tam anayan usta bir cubukcu bul derim ,,bu benim fikirim ,,ustalarim sakin darilmasinlar,,

A21MEDLi

Vip Üye

açılan yerler,ilk yorumumda çerçeve içine aldığım yerde değilmiydi??
meselesi bitti..

işaretli kayanın anlatmak istediği arazi parçası karşı yamacındır..karşı yamaçta açılan kaya mezar odaları varmı? açılmış yoksa earthten yamacın tümünü yakın çekim resimlerini yolla.

Son düzenleme:
Üst Alt