Alin Bendende Bir Bomba :) | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Alin Bendende Bir Bomba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeLiCebey

Vip Üye
Bence bilgisini vermeyecek verecek olan insan çoktan verirdi veya topragin altına bıçak gömsun onu çeksin bakalım bıçak çıksın o zaman inandirici olur

yucel1050

Kullanıcı
cok sabırsızsınız arkadaslar mutalaka bır acıklaması olacaktır bende merak edıyorum ama belkı adamın acıl ısı fılan vardır..

karanar

Kullanıcı
arkdaşlar sanırım hala bir şeylerin farkında değiliz. biri çıkar 2 milyara uydudan define bakıyom der, birisi kalkar mekanı kötüler. şimdi de biri çıkıp yerin altından foto alıyom der.sitemiz her geçen gün büyüyor, burada yapılan samimi yorumlar, ilgi alaka ve ciddiyet hiç bir sitede yok. bu da bazı define forumu sitelerinin canını fazlasıyla sıkıyor. ya kendi adminleri ya da tetikçileri böyle konular açıyor. ortamı lakayitleştirip sulandırmaya hatta bir iki küfür yazdırmaya çalışıyor. site kapansın diye. İsrail bile, hamasın tünellerini becerip doğru dürüst bulamazken, köydeki bu kardeşimizin böyle bir alet bulması imkansız. madem buldu, Türkiye de altın kalmazdı. kendisine hayatta başarılar dileyip, tatmin hezeyanlarıyla baş başa bırakalım bence...

Son düzenleme:

ASI

Kullanıcı
Az daha sabredelim abiler. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler. Umarım orada ateş vardır. Umarım bizde o ateşi görürüz.

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Sevgili mekan sakinleri
@karanar ustamız
Görülen tehlikeden bahsetmiş
Umarım böyle bir hedef yoktur
Sizlerden ricamız
@emrah4345 ustamızın üstüne gitmeden
Bizlere yakışan
Sabır ile ustamızın açıklama yapmasını beklemektir
@emrah4345 ustamızdan ricamız ise
Bu işe gönül vermiş aile bireylerimizi
Fazla bekletmemesi ve gerekli açıklamayı ayrıntılı bir şekilde yapmasıdır
Açıklama yaparken şuna dikkat etmesini rica ediyorum
Kendi çalışması ise ayrıntılı bir şekilde
Konuyu detaylandırabilir
Fakat
Marka ve modeli olan
Yani fabrikasyon bir üretimden bahsedecek ise
Lütfen marka ve model belirtmeden
Sadece deneyimlerini anlatmasını rica ediyorum
Ustamız gerekli açıklamayı yapana kadar
Tüm aile fertlerinden ricam
Yorum yapılmamasıdır

emrah4345

Kullanıcı
Karanar kardeşim. Ben ne kadar köyde yasasamda bu konu üzerinde bilgim var. Bunun il veya ilcede yaşamakla alakası yoktur. Uydudan buluyorlarmis beni ilgilendirmez ve en önemlisi de bulduğun her altını yerin altından çıkaracaksın diye birşey yok bu nasip işidir bin yer kazarsin bi tanesinden alırsın nasibinse bana isteyen itimat etsin isteyen etmesin. İsteyen fotoshp desin demesine akıl akıldan üstündür her zaman. Neden çalışma yapamadığımida söyleyeyim ben vardiyalı bir iş sahasında çalışıyorum gece 11 sabah 9 arasi gündüz vakti araziye gidip te anlatma yapamam benim accimdan sıkıntılı olur. Haftaya izne girecek gibiyim ozaman gerekeni paylaşacağım. Acelesi olan veya merakani bastiramayan varsa gelsin kütahyaya bizzat gostereyim. Dediğim gibi arkadaşlar ben kimseyi keyfimden bekletmiuorum kimsenin de ajanı degilim adamı da degilim . KULA KULLUKTA YAPMAM. Yakında Çalışmamı size en ince ayrıntısını anlatacağım ozaman o inanmiyanlarin gözleri fal taşı gibi olacak lütfen itimat etmeyen inanmayan varsa ricam konu içinde yorum yapmasin . olumsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt