Alin Bendende Bir Bomba :) | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Alin Bendende Bir Bomba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
@DeLiCebey , sondurak usta size birkaç kez bildiride bulunmuş,
emrah ustayı beklerken sizde paylaşım zözünüzü yerine getiriniz.
veya böyle birşey yok deyip konuyu kapatınız.
iyi forumlar.

@emrah4345 değerli vaktini ayırıp açıklama yaptıgın için tesekkur ederiz.
tecrübelerinden faydalanmak için sabırsızlanıyoruz.

arkadaşlar gerekli açıklama gelmiş, konu hortlatıp durmayalım, ay sonuna kadar netice belli olur kanımca.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
Karanar kardeşim. Ben ne kadar köyde yasasamda bu konu üzerinde bilgim var. Bunun il veya ilcede yaşamakla alakası yoktur. Uydudan buluyorlarmis beni ilgilendirmez ve en önemlisi de bulduğun her altını yerin altından çıkaracaksın diye birşey yok bu nasip işidir bin yer kazarsin bi tanesinden alırsın nasibinse bana isteyen itimat etsin isteyen etmesin. İsteyen fotoshp desin demesine akıl akıldan üstündür her zaman. Neden çalışma yapamadığımida söyleyeyim ben vardiyalı bir iş sahasında çalışıyorum gece 11 sabah 9 arasi gündüz vakti araziye gidip te anlatma yapamam benim accimdan sıkıntılı olur. Haftaya izne girecek gibiyim ozaman gerekeni paylaşacağım. Acelesi olan veya merakani bastiramayan varsa gelsin kütahyaya bizzat gostereyim. Dediğim gibi arkadaşlar ben kimseyi keyfimden bekletmiuorum kimsenin de ajanı degilim adamı da degilim . KULA KULLUKTA YAPMAM. Yakında Çalışmamı size en ince ayrıntısını anlatacağım ozaman o inanmiyanlarin gözleri fal taşı gibi olacak lütfen itimat etmeyen inanmayan varsa ricam konu içinde yorum yapmasin . olumsuz
emrah kardeşim, bu güne kadar doğrulu ıspatlanmamış ,bu işlerde de hayati öneme haiz bir detay. bazı üyelerimizce acaba nasıl olabilirmi düşüncesi oluşsada,yönetim ve ustalar olarak karşı çıkmadığımız gibi her hangi bir karalama rencide etme gibi bir girişime de müsade etmeyiz. çalışmalarını ve paylaşımını da takdir ediyoruz. bizlerde üyelerimiz kadar merakla bekliyoruz.
arazi çalışmalarını değil,anlaşılan bir şekilde ,ne ile ve hangi sistemle tespit ettiğinin paylaşılmasını bekliyoruz.
sözlerini samimi bulduğumuda bilhassa belirtmek isterim.
bu paylaşımın başarılabilecek bir sistemse , açıklamadan sonra ,gönülden geçenlerin yazıya nasıl döküldüğünü göreceğinden emin ol.
sağlıcakla.

ersan

Vip Üye
Karanar kardeşim. Ben ne kadar köyde yasasamda bu konu üzerinde bilgim var. Bunun il veya ilcede yaşamakla alakası yoktur. Uydudan buluyorlarmis beni ilgilendirmez ve en önemlisi de bulduğun her altını yerin altından çıkaracaksın diye birşey yok bu nasip işidir bin yer kazarsin bi tanesinden alırsın nasibinse bana isteyen itimat etsin isteyen etmesin. İsteyen fotoshp desin demesine akıl akıldan üstündür her zaman. Neden çalışma yapamadığımida söyleyeyim ben vardiyalı bir iş sahasında çalışıyorum gece 11 sabah 9 arasi gündüz vakti araziye gidip te anlatma yapamam benim accimdan sıkıntılı olur. Haftaya izne girecek gibiyim ozaman gerekeni paylaşacağım. Acelesi olan veya merakani bastiramayan varsa gelsin kütahyaya bizzat gostereyim. Dediğim gibi arkadaşlar ben kimseyi keyfimden bekletmiuorum kimsenin de ajanı degilim adamı da degilim . KULA KULLUKTA YAPMAM. Yakında Çalışmamı size en ince ayrıntısını anlatacağım ozaman o inanmiyanlarin gözleri fal taşı gibi olacak lütfen itimat etmeyen inanmayan varsa ricam konu içinde yorum yapmasin . olumsuz
emrah ustam ben sana inaniyorum bu programlan calisirdklarini.
neden drsen bana siteden ustanin biri bir yer tespit eti o yerin frekansini vrdim ona yer bizans yasam yeri.
bir bakiver bakalim bu etraflarda bir seyler varmi deye
bana bir yer tespit eti ,,ustam,,ded ki ersan burda bir mezarin var ama ici bos deye
bana o yein frekansini verdi ve bakir cubuklarlan gitim nedense bakir cubuklar insan kemine cok guclu cekim verirler o yere vardimi hic bilem beli deyildi bu yerde mezar oldu nedense tarla islenen bir tarla.
sade bana dediki 1,50 derinlik deye sade 12 mt kayma vardi programi verdi frekanslan.
merak icin ve tam calisuiyoir mui bu uydu sistemi deye actim ve tam birde derinlik icin bakalim nekadar doru bu sistemdeye yeri actida tam 1,80 sm de cikti mezari ustam ama 30 sm ta derinde okadar birsey deyil .
ister inansinlar ister inanmasinlar erkezin kendi radesine kalmis ben kendi guzlerimlen gurdum ve kazdim
sistem super calisiyor.

DRAGON-34

Kullanıcı
ben bu görüntülerin benzerlerini gördüm uydu bağlantılı poroğramlar buna benzer görüntü veriyor su kuyularını mavi -mezarları yeşil- değerli madenleri ve mineralleri sarı olarak gösteriyor yaklaşık bir km alanı da tarıyor aynı anda --aynı buradaki görüntü gibi ekrana serpiştiriyor ama üzerine gelip görüntüyü kaydedip nasıl oluyor bilmem lakin bu çekimi yaptıktan sonra birtakım cihazlarla tekrar tekrar kontrol edilip emin olmak lazım yeraltındaki akarsuyun akışını dahi görebiliyorsun ayrıca derinliklerini de veriyor ayrıca dedektör gibi de kullanabiliyorsun vesaire vesaire -Yine bir dostumda böyle bir sistem var biraz pahallı bir sistem onunla yerin altındaki olayların ,,mesela mahsen mi var girişini merdivenlerini kaç basamağı var kısaca ne varsa sisli bir fotoğraf gibi fotolarını çekip gösterebiliyor hem de olay yerine gitmeden evinden doğru yapıyor --üzerine basman için ayrıca bir cihazla olay yerine gidiyorsun evinden doğru seni yönlendirip üzerine bastırıyor derinlk falan hepsini verebiliyor ama kolay kolay kimseye bakmıyor onlar daha farklı şeylerin peşindeler --sakın bunları birilerini kandırmak veya reklam için yapıyor falan sanmayın zaten benim bildiğim hepsi bukadar bu konu için bana kimse dönmesin sizlerden rica ediyorum

İRON

Kullanıcı
arkadaşlar görüntü doğrudur veya yalandır diyemiyorum çünkü daha anlatılacak çok ayrıntı var.lakin bir arkadaşım aynı bu makidan bahsetmişti hatta makinayıda kendisi yapmıştı.hemde çok ucuz bir maliyette.
parçalarınıda hastane parçalarından yapmış.isim vermeyecem ama arkadaşımın anlattığına göre resimleme sistemi var onda yani çek bi 15 yada yarım saat sonra resimleri ultrasonla çekilmiş gibi çıkıyor ortaya.hatta küplerin malzemnin yatış duruş şekillerine kadar.hakatende çok ucuz bir maliyeti var en fazla 15 bin yada 20 bin tl mal oluyormuş..
tabi ben görmedim ama arkadaşımın yalan sölemeyceğinin kanıtıyım.
sabrın sonu selamettir.beklemekte fayda vardır....selametle kalınız.
hayırlı akşamlar...
rabbim işinizi rast getirsin inş...

İRON

Kullanıcı
jYpn89.jpg
Buda benim gövde gösterim olsun :) ***** veya çubuklarla tespit ettiğim yerde gerçekten maden varmii yokmu en klas ve garantileyici yer altı fotografim :)) bu sekilde yanilma yapmiyorum.
VyNY1v.jpg
ehbe mubarek bana ordulu arkadaşımın maki.nasını hatırlattın tşlr.

M.Yavuz

Kullanıcı
emrah4345 ustanın bahsettiği makineyi 15 sene kadar önce ben de duymuştum.ama görmek nasip olmamıştı.
bana bunu söyleyen dostum,makinenin çok özel insanların elinde olduğunu söylemişti.insanın çalışırsa hayatta hemen her şeyi yapabileceğine inanan biri olarak,emrah4345 usta da bu işi başarmış olabilir diye düşünüyor,hatta inanmak istiyorum.
1876 yılına kadar Alexander Graham Bell 'e de kimse inanmıyordu ama,adam telefonu icat etti.bu işler böyledir.Cenab-ı Allah ilmi isteyene verir.;)
emrah kardeşim,sen çalışmalarına devam et.başaramasan da emeğini büyük bir hedef uğruna harcamış olursun.Allah sana kolaylıklar versin.inşallah muvaffak olursun.;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt