Karanar kardeşim. Ben ne kadar köyde yasasamda bu konu üzerinde bilgim var. Bunun il veya ilcede yaşamakla alakası yoktur. Uydudan buluyorlarmis beni ilgilendirmez ve en önemlisi de bulduğun her altını yerin altından çıkaracaksın diye birşey yok bu nasip işidir bin yer kazarsin bi tanesinden alırsın nasibinse bana isteyen itimat etsin isteyen etmesin. İsteyen fotoshp desin demesine akıl akıldan üstündür her zaman. Neden çalışma yapamadığımida söyleyeyim ben vardiyalı bir iş sahasında çalışıyorum gece 11 sabah 9 arasi gündüz vakti araziye gidip te anlatma yapamam benim accimdan sıkıntılı olur. Haftaya izne girecek gibiyim ozaman gerekeni paylaşacağım. Acelesi olan veya merakani bastiramayan varsa gelsin kütahyaya bizzat gostereyim. Dediğim gibi arkadaşlar ben kimseyi keyfimden bekletmiuorum kimsenin de ajanı degilim adamı da degilim . KULA KULLUKTA YAPMAM. Yakında Çalışmamı size en ince ayrıntısını anlatacağım ozaman o inanmiyanlarin gözleri fal taşı gibi olacak lütfen itimat etmeyen inanmayan varsa ricam konu içinde yorum yapmasin . olumsuz
emrah ustam ben sana inaniyorum bu programlan calisirdklarini.
neden drsen bana siteden ustanin biri bir yer tespit eti o yerin frekansini vrdim ona yer bizans yasam yeri.
bir bakiver bakalim bu etraflarda bir seyler varmi deye
bana bir yer tespit eti ,,ustam,,ded ki ersan burda bir mezarin var ama ici bos deye
bana o yein frekansini verdi ve bakir cubuklarlan gitim nedense bakir cubuklar insan kemine cok guclu cekim verirler o yere vardimi hic bilem beli deyildi bu yerde mezar oldu nedense tarla islenen bir tarla.
sade bana dediki 1,50 derinlik deye sade 12 mt kayma vardi programi verdi frekanslan.
merak icin ve tam calisuiyoir mui bu uydu sistemi deye actim ve tam birde derinlik icin bakalim nekadar doru bu sistemdeye yeri actida tam 1,80 sm de cikti mezari ustam ama 30 sm ta derinde okadar birsey deyil .
ister inansinlar ister inanmasinlar erkezin kendi radesine kalmis ben kendi guzlerimlen gurdum ve kazdim
sistem super calisiyor.