yok ASİ kardeş.şu ana kadar ordulu bir kişi tanıdım oda istanbulda yaşıyor.o dediğin türden birini hiç duymadım tanımam yani.İRON KARDEŞ BU BAHSETTİĞİN ORDULU ...E MSLOĞLU İSE BENDEN TAVSİYE YANINA BİLE YANAŞMA DERİM
uyarınız için çok tşlr.
yok ASİ kardeş.şu ana kadar ordulu bir kişi tanıdım oda istanbulda yaşıyor.o dediğin türden birini hiç duymadım tanımam yani.İRON KARDEŞ BU BAHSETTİĞİN ORDULU ...E MSLOĞLU İSE BENDEN TAVSİYE YANINA BİLE YANAŞMA DERİM
O değilde pasif üye kardeşlerimiz bir anda aktif oldular.
Diğer konularada müdahil olma istek ve arzusunun bu derecede olmasını temenni ediyorum.
Bu arada bu konuyla ilgili hernedense içimde hiçbir merak oluşmadı.
İnşallah hayırlısı olur..
Yok dadaşım niye kırılayım. Bende seni önceden tanıyorum. Üstüne alınma, yorumların mantıklı ve isabetli. MEKAN adına seviniyorum, demekki iyi bir potansiyel varmış. Aslen bende Erzurumluyum.Narmandan. 93 harbinde buralara gelmişler. Sevgi saygı ve muhabbetlerimle.seni iyi takip ediyorum usta acizane açıklayayım bari kırılmak yok
haklısın babacan... fakat son mesajlarıma bi bak da ondan sonra karar ver 1 hafta olmadı daha online oluşum bu arada bazı konulara paylaşımlarda bulundum ve... ben boş boğazlığı pek sevmiyorum ustam bilmediğim şeye ne yorum yazıp milleti gaza getireceğim benim tek bildiğim işaret zor bulunur net görünür bir kere biri buna benziyor diğeri şuna benziyor dedi mi benim için o yer hiç bir şeye benzemiyor dur... bu konuda binek taşı net görünüyor onun için müdahil oldum sağlıcakla kal selam dua....( konu : binek taşı )