malı alırken ağzını belezle mezle kapa parayıda protex ile yıka
ustam sindik sen hanimisin defineci hanimlarlan da ciktiklarim var kocalarindan 3 kat ta bilgilerei var ve okadar da cok kaziyorlar tam benim komsum hanimi ve kocasi ikisi de sade defineciliklen geciniyorersan ustam o tuzak hakkında biraz daha bilgi verebilirmisin çok merak ettim teşekkürler.konu sahibine de başarılar dilerim.
Ustam ben daha yolun başındayım. Siz kıymetli ustalarımdan en ufak birşey öğrenmek benim için paha biçilmez.bu işe nekadar çok gönül verdiğimi anlatamam ustam. Okuyarak araştırarak öğrenmek için çabalıyorum. Siz iyiki varsınız yedi düvel gezsem göremeyeceğim şeyler öğreniyorum sayenizde.ustam aksi gibi benim eşim de hiç meraklı değil bu işe benim zorumla ilgilenir o derece definecilikten geçinmek dursun ustam ömür boyu sana beş kuruş yok deseler yine bu işle uğraşırım. Bu uğraşdan kendimi alamıyorum. Tek derdim vakitsizlikden yer gezemiyorum kahrımdan ölücem sağol ustam. Sağ ve selametle kal. Konu sahibinden de özür dilerim konuyu böldüm. Tüm ustalarıma yürekden saygılar.ustam sindik sen hanimisin defineci hanimlarlan da ciktiklarim var kocalarindan 3 kat ta bilgilerei var ve okadar da cok kaziyorlar tam benim komsum hanimi ve kocasi ikisi de sade defineciliklen geciniyor
ERSAN USTA BİR KONU HAKKINDA SANA DANISMAM GEREKİYORorjinal ermeni isareti sayilir ve cok yuklu miktar paradan baseder ve cok ta derinde olur ve durdurdurlmayan tuzak olur.
,,,durgudulmayan tuzak,,,,demek bakteri tuza bundan kurtulan yok ta sindiye kadar ustam .