İkizceli ustam, tüm ustalarla birlikte isabetli yorumlarınız ve değerlendirmelerinize şaşırmadım hiç. Ağa yakın dostumdur, sizlerden yeterince bahsetti zaten. Son eklediğim resimlerin burasıyla bir bağlantısı olabilir mi? yoksa onlar da kendi başlarına ayrı bir noktalar mıdır? Öğrenmek amacıyla soruyorum, sadece insan yüzü yetmez miydi? Köpek kafasıyla insan yüzünü nasıl yorumlamak gerekir?Bir de resim üzerinde de belirttiğim gibi belirgin olan insan yüzünün sol tarafında da gözleri kapalı ikinci bir insan yüzü var! Saygılar.
sevgili kardeşim,ağa usta sevdiğimiz bir kardeşimiz. bizdende ona sonsuz sevgiler selamlar olsun.
senin bölgen, fazla bir yoğunluktaki yaşamın ,izlerini taşıyor.ayni zamanda o günlerde yaşamın güclü olduğunuda. çünkü her karen bir birinden bağımsız ayrı değerlendirilmesi gereken bulgular.
yön olarak ,sadece süratların bakışını değerlendir,yoksa pusula yönüne takılma. hani derlerya şu istikametinde şu olmalı. bunlar sistemli gömüler içindir. yoksa senin yerlerin tarzında olanlar arazi yapısına göre uyarlanmıştır.
senin köpek dediğini ,ben belki resimdeki görünüme göre değerlendiriyorum ama,daha çok insandan da güclü yırtıcı bir hayvan görünümünde. düşününki, başın sahibi ,normal ölümle değilde, baskında veya bir çatışma da o güc tarafından öldürüldü mezarıda buraya odasına koyuldu. anladığını umuyorum. sağlıcakla..
bir noktaya da aklıma gelmişken değinmek istiyorum.
bölge oda dışında ,yakın noktalarda bazı malzeme konma ihtimali de çok fazla olan bir değerde görünüyor.bir tane yakalansa yeter.