Şimdi burda birilerini zaan altında bırakmak istemem lafımın biadresi yok . Yakındığım konu ilgisizliği. Genel anlamda söylüyorum konuyu açan kişiler kendi konularını dahi takip etmekten takipeden alaka gösteren birini dahi beyenmekten aciz. Bilmiyorum şubutona basınca altınmı gidiyor yaw arkadaş basşutuşa nevarki yani. Vallahi onda değilim insana bimoral biheyacan bişe bişevk verir . Yanlışmı düşünüyorum. Müsait olamamış olabiliriz yada nebilim oan dalgınlığa gelir unutursun olurya insanız ama hepmi esgeçilir usta. Konunun vahametlerini içeriğini oadamın biresmi çekmesinin burada paylaşmasının önemini hiç demiyorum bile. Tarlada işaret yetişmiyor sonuçta arıyor buluyoruz parasını bulamasakta biemek var. Şaka biyana Allahrazıolsun desin biri yeter. Neyin ne olduğunu anlayan anlasın buiş kolay iş değil arkadaş Erdem usta yaralısın bunu anlıyorum. Ama herkes ettiğini çekermiş demekki sende vaktiyle butonları esgeçtin şimdi dövün dur benimgibiUsta seni çokiyi anlıyorum. Çokdeğerli konuları çabukçabuk geçiştiriyoruz ilgi görmüyor. Çözümü bildiğimiz halde konu açıyoruz işliyoruz sırf burada bitecrübe paylaşılsın birilerine ışık tutsun ufkunu açsın. Malesef ilgisiz kalıyor katılım görmüyor. Demekki herkes biliyor buişi nediyelim herkese kolaygelsin