Kardeşim zikzak çizgilerin bölgede daha önce var olan definelerin toplanarak başka bir yere taşındığını daire ve ortasındaki murç izi ise doğu tarafında başka işaretlerin olduğunu ifade eder diye biliyorum kolay gelsin
sanırım benim o bölgeye gittiğim bilinmiyor. çözüldü hamdolsunnnnyok çıkılamıyor bunun ki şehrin içinde kalmış sizinki düz arazideyse çözümleme yapıla bilir tersin den düzünden düşünülebilir taşı alıp arazide çözümleme yapmak daha iyi olur bence.
hangi bölgeden bahsediyorsun Karanar Usta? Çözülen yer neresi?sanırım benim o bölgeye gittiğim bilinmiyor. çözüldü hamdolsunnnn
hayırlı olsun haberim var gidildiginden.sanırım benim o bölgeye gittiğim bilinmiyor. çözüldü hamdolsunnnn
ustam üstü kapalı konuşup telaşa düşürme beni, kim, nereye gitmiş?hayırlı olsun haberim var gidildiginden.
başka konudan bahsediyoruz adrenalin 68 kardeşim.ustam üstü kapalı konuşup telaşa düşürme beni, kim, nereye gitmiş?
bizim yazacağımıza değinmişsin.
ok olan kısımdasın . resme göre sol üstte çukur bir arazi yapısı ve sağ kısımda yine düşük ve bozuk bir arazi. kayaya cizdiğim şekle göre arazi yapısı benzemeli. alan ve mesafe burdan anlaşılamayacağı gibi, araziyi iyi analiz etmek ,kayaya göre oturtmak gerekir.
su olmalı dediğim yerde ,duruyormu ,kurudumu bilemem ,mezar olasılığı kuvvetli ihtimal. burdaki üçgen ,derine düşen odanın olduğunun göstergesi. yalnız araziyi resmin duruşuna göre değilde arazi yapısına göre değerlendirmek esastır.
arka kısma gelince, buradaki üç yeri verebileceği gibi, biraz mesafeli de olsa başka yapıtların varlığını da verme olasılığı var. içlerinde küçükte olsa bir oda türü yapı olmalı. üç sayısını ,yön olarak kullanmışlarsa, kuzeyle ,k. batının orta kısımlarına gelir. o ,istikametlerde görünür bulgular acaba varmı incelemek bir şey kaybettirmez. yoksa malum olan üçünü de önemli görmek lazım. burdaki tek sıkıntın,bu tür yerlere kazı izni vermezler.