İnsanlık tarihi için çok büyük bir iddia | Sayfa 12 | Define işaretleri ve anlamları

İnsanlık tarihi için çok büyük bir iddia

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Art niyet? Biz ne zamandan beri bir kafirin buluşunda iyi niyet arar olduk evvela bunun cevabını vermek lazım gelir. Herşey ünvanda olmuş olsa nice cahiller var dünyayı avucunda yönetiyor. Kusura bakın gerekirse ama ben bu konuda çok hassas olduğum gibi tartışmayada son derece müsait vede açığım. Söylediğim art görüş ise ben o görüşün arkasındayım. 🙃👍
Anlat bakalım ne oldu da bu profosöre bu kadar gıcıksın :)

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Bu profösör keşke bizim ustalarımızdan yanında birkaç kişiyi götürse, anında çözerler ne olduğunu :)

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Her tez tersi ispatlanana kadar doğrudur. Çalışmalar yapılsın bakalım , kısmet olurda sonucu görürsek anlarız kimin haklı olduğunu. Ben bu konuda bilgim olmadığı için soruyorum, Tufandan sonra Nuh A.S. ın nerede öldüğüne dair deliller varmı acaba. Gemi ile tufandan sonra yaşayıp, öldüğü yerin farklı olması mümkün müdür? Geminin her iki yerde de olma olasılığı varmıdır yani bu profosörün dediği yer ya da Roni ustanın söylediği yerde olması mümkün olabilir mi ? Her iki yer içinde bunu doğrulayan kaynaklar ve deliller nelerdir ve bu delillere ne kadar güvenilir ? Bence çok kesin karar verilebilecek bir konu değil. Yıllardır aranmasına rağmen net bir sonuç halen ortaya konamadı. Eğer bulunursa bekleyip görmek gerekecek. Bu konuyu da şimdilik rafa kaldırmak bana uygun gibi geliyor. Konuşarak üzerinde anlaşılabilecek durum olduğunu düşünmüyorum. Bunu konuyu kilitleyelim anlamında söylemedim :)

El-Ensari

Kullanıcı
Her tez tersi ispatlanana kadar doğrudur. Çalışmalar yapılsın bakalım , kısmet olurda sonucu görürsek anlarız kimin haklı olduğunu. Ben bu konuda bilgim olmadığı için soruyorum, Tufandan sonra Nuh A.S. ın nerede öldüğüne dair deliller varmı acaba. Gemi ile tufandan sonra yaşayıp, öldüğü yerin farklı olması mümkün müdür? Geminin her iki yerde de olma olasılığı varmıdır yani bu profosörün dediği yer ya da Roni ustanın söylediği yerde olması mümkün olabilir mi ? Her iki yer içinde bunu doğrulayan kaynaklar ve deliller nelerdir ve bu delillere ne kadar güvenilir ? Bence çok kesin karar verilebilecek bir konu değil. Yıllardır aranmasına rağmen net bir sonuç halen ortaya konamadı. Eğer bulunursa bekleyip görmek gerekecek. Bu konuyu da şimdilik rafa kaldırmak bana uygun gibi geliyor. Konuşarak üzerinde anlaşılabilecek durum olduğunu düşünmüyorum. Bunu konuyu kilitleyelim anlamında söylemedim :)
Kaynaklarımızda her ne kadar geminin Şırnak Cizre de ki Cudy dağında olduğu, Hz Nuh'un kabrinin de Şırnak dağkapı'da olduğu iddia edilse de , dediğiniz gibi bunca araştırmalara rağmen bu iddia henüz ispatlanamamıştır.
Doğrusunu Allah bilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
1672297459860.png

Bu resimde 4 tane YÜZ var saklanan.
Bunları 8 sn.de bulmalısın, zekisin, akıllısın vs. deyip ortaya ZEKA OYUNLARI dedikleri çok mevzu var.
Medyaya bakın bu tür haberler her hafta her hafta yer alır. Neden...???
Hakikaten zeka tespiti midir bu mesele? Bence zeka ile hiç alakası yok...
Neyse, bu paganın ayak oyunları bitmedi bitmez.

Hadi bakalım burada saklanan 4 adet YÜZ'ü bulun bakalım. :)))
@GÜLBAHÇELi abim bize kaya falcısı deselerde, herkesi paganın içine sokuyorlar.
Senin kayalarda gördüğün yüzler bunlardan daha belirgin ve daha net.

Çizmeye, kayaları okumaya ve görmeye devam.
Yahu adamlar mala koruyucu bağlamak için öldürdükleri komutanın 15 metrelik portresini yapacak kadar sanatkar
meydan okuyacak kadar cüretkardırlar.

1460

Kullanıcı
Ekli dosyayı görüntüle 17182

Bu resimde 4 tane YÜZ var saklanan.
Bunları 8 sn.de bulmalısın, zekisin, akıllısın vs. deyip ortaya ZEKA OYUNLARI dedikleri çok mevzu var.
Medyaya bakın bu tür haberler her hafta her hafta yer alır. Neden...???
Hakikaten zeka tespiti midir bu mesele? Bence zeka ile hiç alakası yok...
Neyse, bu paganın ayak oyunları bitmedi bitmez.

Hadi bakalım burada saklanan 4 adet YÜZ'ü bulun bakalım. :)))
@GÜLBAHÇELi abim bize kaya falcısı deselerde, herkesi paganın içine sokuyorlar.
Senin kayalarda gördüğün yüzler bunlardan daha belirgin ve daha net.

Çizmeye, kayaları okumaya ve görmeye devam.
Yahu adamlar mala koruyucu bağlamak için öldürdükleri komutanın 15 metrelik portresini yapacak kadar sanatkar
meydan okuyacak kadar cüretkardırlar.
@Kader25 ustam

Ekli dosyalar

• IMG_20221229_114418.jpg
    IMG_20221229_114418.jpg
    528.6 KB · Görüntüleme: 13

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Ben bu profesörü tanımıyorum, hakkında hiçbir bilgim de yok , sadece iddiasını paylaştım .
doğru ya da yanlış bilmiyorum , Ustam siz bu adam hakkında ya gerçekten bilgi sahibisiniz, yada ön yargılı davranıyorsunuz.
Bildiğiniz bir şeyler varsa bizlerle de paylaşabilirsiniz
Paylaşmamak en doğrusudur bazen. Bu sebeple cenk edecek olduklarımı aldıkları eğitimden tanıma fırsatım oluyor. Birşeyler söylemek isterdim ama sıvayı gördükten sonra bir daha uzun yazmamaya karar verdim 😂

El-Ensari

Kullanıcı
Paylaşmamak en doğrusudur bazen. Bu sebeple cenk edecek olduklarımı aldıkları eğitimden tanıma fırsatım oluyor. Birşeyler söylemek isterdim ama sıvayı gördükten sonra bir daha uzun yazmamaya karar verdim 😂
Her kulun imtihanı farklıdır, madem Ceng için donanımlı siniz, o halde
Allah Sivaları başınızdan eksik etmesin. 😂

Üst Alt