Selamün aleyküm hayirli geceler
aleykumselam, selamınızı geç gördüm. selamı almadan geçemedim.
cümleten hayırlı sabahlar hayırlı işler.
Selamün aleyküm hayirli geceler
buralardayım kardeşim. eksik olmayasın. hem sezonun yoğunluğu, hem işlerin yoğunluğundan dolayı epey bi süredir ihmal ettim sitemizi. ufaktan takipteyim.
Tamam sana artık tatil yasağı getiriyorum. Daha da forum sınırları dışına çıkmayasınburalardayım kardeşim. eksik olmayasın. hem sezonun yoğunluğu, hem işlerin yoğunluğundan dolayı epey bi süredir ihmal ettim sitemizi. ufaktan takipteyim.
Gözlerinden dolayı kati suret ile ekrandan uzak duruyor. Yine de gün içi arar tekrar sorarım abi.ve bu arada, bende bir süredir giremiyordum, iş yeri bilgisayarımda sorun vardı. bu esnada @A21MEDLi ustamı göremedim. son durumlar nasıl ?
Ne dersin @balkaya34 abi varmı becerime guvenin
Bende paylasayimmi bozkurtkardeşim hayırlı işlerin olsun, işlerin kolay olsun. senin yerinde olmak isteyen bir sürü defineci var
vakit buldukça siteye girip tecrübe edindiğin yerleri paylaşırsan hoş olur.
ALLAH işinizi rast getirsin, dediğimin arkasındayım ve dediğim yerde dediğim boşluk hattını alacaksınız.@Kaleli21 usdam , Herkese selamlar ,,
Usdam henüz test yapmadım, ALLAH İZİN VERİVERİRSE test , Tork Gpr ile olacak ,Bakalım @Fırat ustanın dedigi gibi ,Ya harri , ya merri ,,
Bu arada , @Roni usdamızın LOBİK dedigi yer Ilk test yapacağımız nokda olacak ,
Arka tarafda duvar var 30 ,Veya 40 metre uzunlukda ,Bu duvar Ahırlar ve nalbant işleri yapılan yer ve ,Mutfak gibi yerler,
Kesene bereket olsun İnş’ALLAH ustam. Nasibse kısa bir mühlet sonra bir adet kuzu ciğeri sökme işim var. O zaman da bol bol biz de çay içeriz közde. Amma birşeyi unutmayın balın hası ağacın kovuğunda olandır. Onuda ben bulayım size. Burnum iyi koku alır.Kara demligin babasını biz yaptık nasıl çıktık biliyormusunuz , öff öffff...köyden bir kaç kare yaptik
Ahhh ustam ahh yoksa bidon gitti ayağına közde çayı benden mi sakladın.Bende paylasayimmi bozkurt
Hani bu demligin suyu hani çay demiBen çaydanlığı bırakıyorum. Kendiniz doldurup için. Ihtiyarim yormayin beni