eyvallah usta atıcam yakındaKardeş sana malzeme olan yeri işaret ediyorum .söylediğim alandan resim at . burada vakit geçirme. Bir yer var dediginiz yeri sana işaret ettim. Tecrübe diyelim .
eyvallah usta atıcam yakındaKardeş sana malzeme olan yeri işaret ediyorum .söylediğim alandan resim at . burada vakit geçirme. Bir yer var dediginiz yeri sana işaret ettim. Tecrübe diyelim .
daha söylediğim yerin resmini atmadınız.eyvallah usta atıcam yakında
evet kusura bakmayın geçen aracımla çıktım o tepeye lakin dağ yolunun üstüne koca kaya düşmüş yürüme mesafesiyle de 2 km civarı patika çıkacağım için başka zamana erteledim acelem vardı o andaha söylediğim yerin resmini atmadınız.
Ustanın dediği gibi buranın görsellerini karalama yapmadan tekrar çekip yükleyin. Girişinize el değmemiş, koltuk taşına şuan için birşey demek mümkün değil. Taşın sabitlik derecesini bilmek ve tam halini görmek lazım böyle meğilli yan çekim olmamalı. Merdivene çıkar istikamette solunuzda kalan kayalıklarda araştırmaya derhal girin. Kaya mezarlarınız mevcut ve nokta bir medeniyete ait bu merdivenin zirve sağ istikameti sizi yola ve diğer alana götürecektir. İyisi mi siz tam görsel çekin muhakkak devamı olduğuna eminim.Merdivene sirtini verince on tarafin
Merdiveni cikinca gordugun alanin fotogtaflari varsa yukleyiniz.
ustam geçenlerde koltuk taşının oraya gittim lakin o bölgede dozer dağ yolu açmış ve bizim koltuk taşı mefta bulamadım :s lakin derenin orada araştırmamı yoğunlaştıracağım teşekkür ederimDeredeki örme olan yerin arkası oda.
Koltugun Yan alt taraflarında bak bakalım bir işaret var mı X gibi.
Merdiven basamaklarina makina tut....
değerli yorumunuz için teşekkür ederim karalama yapmamın sebebi yanımda insanlar olması.. dediğiniz gibi merdivenlerden çıktığımda solda büyük dik bi kaya var merdiven bitiminde direk düz bi kayaya çıkılmıyor hafif biraz daha tırmandığımda soldaki kayanın üstüde merdivenin olduğu kaya da üstü düzlük bu merdivenin zirve sağ tarafı uçurum ve baktığı tarafta önce bu tepeden daha ufak bir tepe ardından eski yerleşim yeri yani ören bölgesi var ahaliye sorduğumda eski rum köyü mü diye dedikleri Hayır eski Türk köyğ dediler ama sorsam kimse Rum köyleri nerde bilmiyor..Bir de bölge tam bir medeniyetler beşiği tabirş caizse 3 antik kentin ortasında kalmaktaUstanın dediği gibi buranın görsellerini karalama yapmadan tekrar çekip yükleyin. Girişinize el değmemiş, koltuk taşına şuan için birşey demek mümkün değil. Taşın sabitlik derecesini bilmek ve tam halini görmek lazım böyle meğilli yan çekim olmamalı. Merdivene çıkar istikamette solunuzda kalan kayalıklarda araştırmaya derhal girin. Kaya mezarlarınız mevcut ve nokta bir medeniyete ait bu merdivenin zirve sağ istikameti sizi yola ve diğer alana götürecektir. İyisi mi siz tam görsel çekin muhakkak devamı olduğuna eminim.
Alanınız sonradan türklere ait olmuş. Asıl geçmişi önemli. Tarih kulaktan duyumla olmuyor. Definede özellikle toplam 100 işlemde %1 halkın dediklerine %99 da kendi görüp bildiklerine inandeğerli yorumunuz için teşekkür ederim karalama yapmamın sebebi yanımda insanlar olması.. dediğiniz gibi merdivenlerden çıktığımda solda büyük dik bi kaya var merdiven bitiminde direk düz bi kayaya çıkılmıyor hafif biraz daha tırmandığımda soldaki kayanın üstüde merdivenin olduğu kaya da üstü düzlük bu merdivenin zirve sağ tarafı uçurum ve baktığı tarafta önce bu tepeden daha ufak bir tepe ardından eski yerleşim yeri yani ören bölgesi var ahaliye sorduğumda eski rum köyü mü diye dedikleri Hayır eski Türk köyğ dediler ama sorsam kimse Rum köyleri nerde bilmiyor..Bir de bölge tam bir medeniyetler beşiği tabirş caizse 3 antik kentin ortasında kalmakta
kesinlikle haklısınız teşekkürlerAlanınız sonradan türklere ait olmuş. Asıl geçmişi önemli. Tarih kulaktan duyumla olmuyor. Definede özellikle toplam 100 işlemde %1 halkın dediklerine %99 da kendi görüp bildiklerine inan
Ustam dediğiniz gibi bölgeye gittim yol kapalı olduğu için tepeye çıkmadım fakat 100m güney doğusuna yani tepedeki merdivenli kayanın altına indim ve şöyle biryer buldumMerdivenli kayalığın güney doğu yönünde 100 m civarındaki alan da ne görüyorsan aradigin orada . Gidip orayı incele.resim çektiğin alan da değerli bisey bekleme.