O zaman ilk soru şu olsun:@Trakyalı ustam kiymetli yorumunuz bilgileriniz icin tesekkur ederim sizinde bagsettiginiz gibi sitedeki butun ustalarimiz kiymetlidir herbiri dilinin dondugunce elinden geldigince bilgilerini tecrubelerini bizlere aktarmaya calisan ustalarimiz var sagolsunlar tabi bide sutte dili yanip yogurdu ufleyerek yiyen ustalarimizda var onlarda haklilar bes parmagin beside bir deil bir densiz adam cikip kizdirmistir o ustalarimizada bizden saygi duymak duser
Abi simdi senin daha once acmis oldugun bir konuyu okurken hatta sizden videoyu izlemek icin acmanizi rica etmistim beni kirmadiniz tesekkur ederim
O konuyu okuyup videolari izledikten sonra bazi seyler kafama dank etti onca isaretli yerlerde satin aldigim ve kendim yaptigim cubuklarin bosluga kör olmasinin alamamasinin sebebi, 12 yil cubuk test ettigim yerde makineylen adamin sarikizu almasinin sebebi gunyuzune cikmis oldu kafamda elimdekilerin hepsinin cöp oldugunun farkina vardim acmis oldugun konuyu okudugumda videoyu izledigimde ve yukarda yazinda 2 kilit cumlelerinde essekten düşen karpuza döndüm simdi acizliğime derman ariyorum okuyorum uygulamaya calisiyorum siz ve sizin gibi kiymetli ustalar calismis beyin yakmis fizik kimya bilgilerini alt ust yapmis( buna saten benim kafa basmaz) bir sistem ortaya koymussunuz tebrik ederim ustam bu A sisteminden baska B şıkķı ( zorda olsa eskiden kullanmis oldugunuz) bir sistem yol yöntem varmidir bizede nasip olur mu gayri
Okumaya denemeye dewam pilavdan dönersem kaşigim kirilsin
Onun icin farkli sistemler arayişina girdim
Çubuk ile metal tespiti nasıl yapılır..?
Evveliyatin da;
Hangi cins çubuk ile
Hangi şekildeki çubuk ile
Metal tespiti için soruları çoğaltmak yarar var...
Kolay gelsin...