s.a saygı değer mekan ailesi.sizin için sunduğum bu kabartma yılana yorum gelir mi? acaba...!!!:

TRUVA

Admin
Cevap: s.a saygı değer mekan ailesi.sizin için sunduğum bu kabartma yılana yorum gelir mi? acaba...!!!:

Dere yada patika yola göre yılanın kuyruğu V yönü baş kısmını inceleyip resimlerseniz.daha iyi olur.sonuçta bir kaç noktan var.hangi sistemi kullanmışlar bilmek için iyi bir inceleme yapın

A21MEDLi

Vip Üye
Cevap: s.a saygı değer mekan ailesi.sizin için sunduğum bu kabartma yılana yorum gelir mi? acaba...!!!:

mubarek kardeşim şu yılan için,şimdilik son yorumumuda yazayım.yılanın dereyle uyuşmasını anlamak için derenin yılana benzeyip benzemediğini görmen lazım.eğer yılan dereye benziyorsa derenin her bi açısında bir mal saklıdır.yanii 3 yerde malı var..
yok eğer dereye benzemiyorsa? bu son çizdiğimide değerlendir.
yılanın karşısındaki X ya gelince,bu X orada..2 çakışan eski patika yolunu veya derenin üzerinden geçen eski patika yolun çakışımını anlatır. malı çakışa çok yakındır.

watermodo.png

erzurumludefineci

Kullanıcı
Yasaklı

sayın ustam sen hele şu yakınlarda Arkadaşlarımızın adımlamalarla söyledikleri yerleri araştır bakalım eğer sonuç alamazsan asi usta ve ben buradayız haber verirsin ALLAH EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN... SELAM..DUA...

İRON

Kullanıcı

yorumlarınız için a.r.o inş saygılarımı vede hürmetlerimi sunarım.bakarım şaeyet biişey yapamadıysam yakana yapışırım erzurumlu bilesinn :) :) :)

ihtiyar45

Vip Üye

Değerli arkadaşım işaretin bulunduğu yerden dereye doğru tatlı bir meyil,dereden sonra biraz dağa dik çıkışlı tepe varmı,bu tepe diğerinden alçak olaçak.

İRON

Kullanıcı

Değerli arkadaşım işaretin bulunduğu yerden dereye doğru tatlı bir meyil,dereden sonra biraz dağa dik çıkışlı tepe varmı,bu tepe diğerinden alçak olaçak.

nasıl desem bilmiyorum ki.tam olarak hatırlamıyorum dsem yeridir çünkü neredeyse aradan bir yıldan fazla geçti yani hatırlamam zor biraz..saygılar sevgiler.tşlr..

ihtiyar45

Vip Üye

Gittiğinde araştırırmısın,çobanın telefonu varsa sorabilirmisin.

İRON

Kullanıcı

Gittiğinde araştırırmısın,çobanın telefonu varsa sorabilirmisin.

usta araştırdım bir çok şeyi yeniden öğrendi bu yılan hakkında.inşş uğraştığımıza değecektir...

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

sevgili fakir baba,sonunda gerçek yılanı bulmuşsun,tebrikler.
ama işinin çok zor olduğunuda görüyorum. görüntüye ve verdiğin bilgilere göre son noktayı vermek ,seni yanıltmak olur.
sadece boyu yazmışsın,ondanda emin değilsin.bir santim fark çok şeyleri değiştirir.
senin ölçüne göre bölgenin ana akarsuyunun güneyden geçmesi ağırlıklı. 100-150 m. içinde toplu mezarlık olması gerekir. ırmağın veya akarsuyun karşısında buraya mesafeli kale olmalı. dönemin patika yoluda 10-13 m. yakınından geçmeli.
o kadar hassas hesaplarla yapılmışki anlatılamaz. mesela gözün bir birinden farklı oluşu,dirseğin kafa tarafındaki V (dikkatli bakınız.)boşunamı yapıldı.
dirsek,kuyruk ve baş kısımda dahil her biri bir yerlere götürür. ama maaledef ölçmemişsin.
o kadar geniş bir alana hükmederki,tasavvur edilemez. o ustanada ,kısura bakma ne söyleyeceğimi bilemiyorum. böylesine sağlam bulguyu nasıl değerlendirememiş.hiç yoktan kilisesini bir pınarını ,çeşmesinidemi bulamadı.
muhterem kardeşim,kısaca,mezarıda ,odalarıda fazla uzağına gitmez.mezarıda kafa kısmında olmalı. yılanın kuyruk, dirseğin dış ve iç kısımlarında görülen çukurumsu yerlerin karşılığını,arazi üzerinde oturtabilirsen(dikkatli bir incelemede düz alan içinde bellidir.)boşluk tesbiti yaparak bir kaç noktaya ulaşabilirsin.keşke kırılmamış olsaydı,yada ayrı ayrı ölçseydiniz.
sağlıcakla kal kardeşim ALLAH a emanet ol.

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

benim bildiğim yılan yola dereye yada su kanalına yakın yapılır bu yılan kabartma ölçüsü ile yolun şekli mutlaka aynı dır milim şaşmaz (V)açısı yolun keskin olan yerini vermiş yardımcı işaret olarakta yanında birşeyler olmalı galiba v açısının ilerisinde küçük bir oyma gördüm gibi ozaman olay doğru buradaki yolu bulup bu yılanla uyuştuğunu göreceksin vede bir adet çakıl yığınını bulacaksın ölçüsünüde sen bul

Son düzenleme:
Üst Alt