bana koyun resimi diye atmıştı...Dogrudur ustam isaret bitlis bolgesinde.. Size ozelden atan kisiyi de biliyorum
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bana koyun resimi diye atmıştı...Dogrudur ustam isaret bitlis bolgesinde.. Size ozelden atan kisiyi de biliyorum
Koyun mu? Bana tavuk gibi göründü[emoji5]bana koyun resimi diye atmıştı...
Bitlis merkezdemi bu isaretDogrudur ustam isaret bitlis bolgesinde.. Size ozelden atan kisiyi de biliyorum
bencede tavuk...gittiğin zaman tavuğun 360 derece etrafını gez 51 adım çevresinde yuvarlak şekilde çöküntü varmı küçük bir havuz görünümünde emaneti orda ..tavuk belli yönü olmayan ve yumurtasını kimsenin görmediği yere yumurtlayan ve çeşitli yerlerde gezen bi hayvandır o yüzden etrafını gez dedim ..kuytu bi bölge...Allah nasibini bol etsinKoyun mu? Bana tavuk gibi göründü[emoji5]
Gittigimde bol resimle donerim ustambencede tavuk...gittiğin zaman tavuğun 360 derece etrafını gez 51 adım çevresinde yuvarlak şekilde çöküntü varmı küçük bir havuz görünümünde emaneti orda ..tavuk belli yönü olmayan ve yumurtasını kimsenin görmediği yere yumurtlayan ve çeşitli yerlerde gezen bi hayvandır o yüzden etrafını gez dedim ..kuytu bi bölge...Allah nasibini bol etsin
Hemserimsin ozaman. Biliyorsun ortalik karisik dikkatli ol. Merkeze yakin riski olmayan bir koy olsaydi sende istersen birgun kararlastirip gidebilirdik.Merkeze bagli köy