Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ahhh ustamm ahh tavuk değilki bacaklarından tutup ikiye ayırayım can abim ilk bende öyle düşündüm ama tabi takdir sizin nasıl yapayım ustam bi yardım edin daa...
Doktorum espriden anlayan insanları çok severim ''adamım..
videodan izlediğim kadarıyla yazı göremedim...
asiavcı da haklı olabilir belki yarık tamamiyle doğal ama oradaki oyma doğal değilse hemen ön tarafında mezar vardır şu çubuk kullanma işini denemelisin orada ne olup bittiğini boşlukmu var metalmi var sana çok yardımı olacaktır mevlam hakkınızda hayırlı olanı versin inşAllah...
Çok saygıdeğer lacivert24 ustam Saygılarımla.Ustam tam kayanın önünde ve üzerinde çubuklar çarpı yapıyor kayaya arkamı döndüğümde geriiye açılıyor.anlayamadığım acaba kayanın iiçindemi doğal boşluk var da onu görüyor yoksa tam önünde mezar mı varda onu görüyor çubuklar.Ustam benim naçizane fikrim kaya giriş kapağı olabilir mi tabi takdir sizin resimleride videosuda mevcut ustam.Selametle.