Kardeşim sen böyle ne yaptın. Konular birbirine girmiş hebsi bir yerdemi bunların. Neyse harika yerdesiniz ama hatırladayım eğer burada bir işlem yaparken yakalanırsan senin için hiç iyi olmaz. Bu hatırlatmaya yaptıktan sonra konuya gelelim. Şu son resimde o kafa oralarda bir yerde tuzaklı bir giriş var. 2 ve 3. Resimde bir giriş veriyor ancak öyle bir teknikle yapıldı ki çok dikkat. O kayalık ın üzerine çık orada oksitlenmiş kaya aralarını bul. Bu kapının alt kısmında toprak bir zemin var orada veya suya temas olan yerde tranaj var olmalı. Son resimleri değerlendırdım. Aslında diğer resimleride güzel yanlız sana tavsiyem konuları birbirine karıştırma biz tek tek yorum yapalım senin için iyi olur. Selam ve dua ile kalın. Allah gönlünüzce göre versin.
evet ustam, hepsi aynı yerde, tamamı 2-3 km2 lik bir alanda.timsah başı gibi olan nehir yatağındaki yer oymaların olduğu nekropol alanının batısında ve 250-260 m yakınında.konunun başındada yazdığım gibi işaret resim çok fazla ama konuyu karıştırmak istemiyorum.sitede anlık güncelleme yok sanırım, ara ara kontrol ediyorum, yorum gelmedi diye timsah başı ve kapı da karıştı işin içine.benim asıl maksadım oymaların olduğu yer.diğer oymaların fotolarınıda atcm , önce bu oymayı çözmek istiyorum.