site ,akıl ve nezaket fukarası ,bilgiden mahrum ama bilgiçlik taslayanların yeri olmayacak bir kalitede olduğunu bilmeyenlerin at koşturacağı egosunu tatmin yeri değil.bilakis bilginin tecrübenin paylaşıldığı nezih bir mekan. hatırlatmak isterim.
Merhaba ikizceli kardeşim,öncelikle hayırlı günler diliyorum..Kusura bakma senin konun altında biraz muhabbet biraz tartışmaya yönelik bir kaç laf kalabalığı yapıldı..Bunu olgunlukla karşılayacağını sanarak, belkide affına sığınarak yapıldı,zira senin konun dışında gelişen vede A21Medli kişiye itafen yapılmış bir şakalaşmaydı...Konun içinde yapıldığı için ben kendi adıma özür diliyorum...Lakin konu içindeki iletişimi tam anlamadan önyargılı davranman beni ve konuya iştirak edenleri üzdüğü gibi bu sözün kime gittiği husundada senden bilgi istiyorum..
''site ,akıl ve nezaket fukarası ,bilgiden mahrum ama bilgiçlik taslayanların yeri olmayacak bir kalitede olduğunu bilmeyenlerin at koşturacağı egosunu tatmin yeri değil.bilakis bilginin tecrübenin paylaşıldığı nezih bir mekan. hatırlatmak isterim.''
zira şahsıma edilmiş bir hakaretse gerekli işlemlerin başlatılması için uygun yerlere başvuracağım. Yok site içerisinde varlığı ile size huzursuzluk veren bir şahısa itafen yazdıysanız kişiyi neye istinaden yargıladığınıza ait bir ön görü sunmanızı isteyeceğim.
Bu tür davranışların gerek sivil hayatta gerekse sanal ortamda kişilerin fikriyat ve şahsının küçük düşürülmesine istinaden yapılan bir saldırı olarak değer gördüğünü siz form sahiplerine hatırlatmak isterim...
Son olarak sevgili ikizceli buraya hatıra istinaden gelmiş bulunuyorum...Burada bir çok arkadaşlarımın, bu site içerisinde bulunmamı istediği için bulunuyorum bu sizlere bir takım sıkıntı veriyor ise mesela;itibarınıza gölge düşürüyor ise hiç düşünmeden saygı duyarak siteden ayrılabilirim.
saygılar.
DEFHUNTER.