çözüme birlikte gidelimmi? | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

çözüme birlikte gidelimmi?

DEFHUNTER

Yasaklı
Yasaklı
site ,akıl ve nezaket fukarası ,bilgiden mahrum ama bilgiçlik taslayanların yeri olmayacak bir kalitede olduğunu bilmeyenlerin at koşturacağı egosunu tatmin yeri değil.bilakis bilginin tecrübenin paylaşıldığı nezih bir mekan. hatırlatmak isterim.

Merhaba ikizceli kardeşim,öncelikle hayırlı günler diliyorum..Kusura bakma senin konun altında biraz muhabbet biraz tartışmaya yönelik bir kaç laf kalabalığı yapıldı..Bunu olgunlukla karşılayacağını sanarak, belkide affına sığınarak yapıldı,zira senin konun dışında gelişen vede A21Medli kişiye itafen yapılmış bir şakalaşmaydı...Konun içinde yapıldığı için ben kendi adıma özür diliyorum...Lakin konu içindeki iletişimi tam anlamadan önyargılı davranman beni ve konuya iştirak edenleri üzdüğü gibi bu sözün kime gittiği husundada senden bilgi istiyorum..

''site ,akıl ve nezaket fukarası ,bilgiden mahrum ama bilgiçlik taslayanların yeri olmayacak bir kalitede olduğunu bilmeyenlerin at koşturacağı egosunu tatmin yeri değil.bilakis bilginin tecrübenin paylaşıldığı nezih bir mekan. hatırlatmak isterim.''

zira şahsıma edilmiş bir hakaretse gerekli işlemlerin başlatılması için uygun yerlere başvuracağım. Yok site içerisinde varlığı ile size huzursuzluk veren bir şahısa itafen yazdıysanız kişiyi neye istinaden yargıladığınıza ait bir ön görü sunmanızı isteyeceğim.

Bu tür davranışların gerek sivil hayatta gerekse sanal ortamda kişilerin fikriyat ve şahsının küçük düşürülmesine istinaden yapılan bir saldırı olarak değer gördüğünü siz form sahiplerine hatırlatmak isterim...

Son olarak sevgili ikizceli buraya hatıra istinaden gelmiş bulunuyorum...Burada bir çok arkadaşlarımın, bu site içerisinde bulunmamı istediği için bulunuyorum bu sizlere bir takım sıkıntı veriyor ise mesela;itibarınıza gölge düşürüyor ise hiç düşünmeden saygı duyarak siteden ayrılabilirim.

saygılar.

DEFHUNTER.

NevzatCevdet

Kullanıcı
burda bence

ASİAVCI

Kullanıcı
DEFHUNTER konudaki atıf size deyil alaycı bir şekilde yazılmış bir yorumadır sizin sizin alınıp gocunmanızı gerektirecek bir konu yoktur
karadeniz bölgesi zorlu vede cetindir burada akdenizdeki veya iç anadaludaki gibi belirgin işaretlere rastlamak mumkun deyildir olsada nadırdir onun içindirki konuyu sulandırmaya calışan arkadaşa ufaktan bir uyarı niteliğindedir.
burada konu sahibi arkadaş anlatır dinleriz aklımıza yatmayanları acıklamasını isteriz nereye kadar inanacağımız ve ya hiç kani olmamamız bizlerin tevehcuhudur.sizleri veya beni tadmin etmiyorsa aklımızın yada hafızamızın bir köşesinden silinmesini bekleriz olur biter ama ben derimki bu İKİZCELİYİ dikkate alın dinleyin
her yorum konu sagı cercevesinde gittiği surece kimsenin gitmesine gerek kalmayacaktır saygısızlık ukalalık edenin burada vede kalbimizde yeri yoktur biz gerekeni yaparız

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı
DEFHUNTER konudaki atıf size deyil alaycı bir şekilde yazılmış bir yorumadır sizin sizin alınıp gocunmanızı gerektirecek bir konu yoktur
karadeniz bölgesi zorlu vede cetindir burada akdenizdeki veya iç anadaludaki gibi belirgin işaretlere rastlamak mumkun deyildir olsada nadırdir onun içindirki konuyu sulandırmaya calışan arkadaşa ufaktan bir uyarı niteliğindedir.
burada konu sahibi arkadaş anlatır dinleriz aklımıza yatmayanları acıklamasını isteriz nereye kadar inanacağımız ve ya hiç kani olmamamız bizlerin tevehcuhudur.sizleri veya beni tadmin etmiyorsa aklımızın yada hafızamızın bir köşesinden silinmesini bekleriz olur biter ama ben derimki bu İKİZCELİYİ dikkate alın dinleyin
her yorum konu sagı cercevesinde gittiği surece kimsenin gitmesine gerek kalmayacaktır saygısızlık ukalalık edenin burada vede kalbimizde yeri yoktur biz gerekeni yaparız
Alkış Alkış Alkış

ankara

Güvenlik
Kullanıcı
saygı her işin başıdır sagolasın asiavcı

karanar

Kullanıcı
diymi. bakıyorum da hiç hız kaybetmemişsin kardeş, yine adminlere yaslanıyorsun. ama bilmediyin şey, senin taktiklerin burada sökmez. ha bu arada farklı yönden değerlendirmeni tavsiye ederim. adres veriyim gel istersen, ama o sitedeki adminlerin de gelsin. çay ısmarlıyım size. farklı yöncü seniiiiii

A21MEDLi

Vip Üye
arkadaşlar konu sahibinin emeğine saygı duyun,başka sitelerdeki kendi geçmiş meselenizi kalkıpta konu içinde yapmayın,
her kim olursa olsun tekraralanması halinde,bu duruma mahalde verilmez tavizde..bilginize
.

zebun

Web Master-Coder
Kullanıcı
tartışmaya müdahil olmak istemem bura harici hiçbir define forumunda yada sitesine takılmıyorum girmiyorum bu sebeple ne karanarı nede defhunteri tanırım bilgilendirme amaçlı konuyu tartışma ortamına çevirmeniz hoşuma gitmedi karanar için söyleyeceğim diğer forumlar bu forumu alakadar etmez kişinin burdaki hal ve tavırları burayı bağlayıcıdır onun için diğer dorumlarda olan kavganı bırak orda kalsın kardeşim defhunter içinse burda herkez kendi bildiğince başkalarına faydalı olmaya çalışıyor konuyu yada anlatımı beğenmezsen es geçersin yada bi konu açar sende bi farklı anlatımda bulunursun yahutta sende kendi bilgilerin ışığında konuya katılımda bulunursun amaç burda zaten doğruyu bulmak doğru bilgi edinmek yada enazından gördüğümüz zaman bi işareti ona yabancı kalmamak enazından kafamızda bir fikir oluşturmak herkez yapıcı olursa bi sorun olmaz sert usluba enaz onun kadar sert bi üslupla cevap alıncada veryansın yapmayacaksın ustam ikizceli ustam burda bi katkıda bulunmaya çalışıyor ben içtenliğine ve samimiyetinede inanıyorum

Üst Alt