Cevap: Kabartma keçi figürü.
Baska bır bolgede,burya yakın dıyelım,kaya uzerınde net bır sahın gordum,kayanın kendısı işlenerek sahın yapılmıştı,şahının oldugu kayada colak papaz-papazın sag gohsunde daire ıcınde ıstavroz,papazın pelerını-papazın sag yanagında ucgen işareti vurulmuş,orayla suan ılgılenemıyorum-burası sakarya-bursa sınıralrı arasındadır,benım butun bolgelerım bu sınırlardadır.
bu arada kurt gerçekten var bakış açısını yakalarsanız .
Bu arada halkalı şahin kaya da çevrede var bir arkadaş resimlerini paylaşmıştı ama şu anda arşivimde bulamadım düz bir arazide şahin şeklinde düzenlenmiş kaya ve gögsünde yuvarlak daire şeklinde bir kalkan gibi kabartma olarak yapılmıştı...
yer her zaman iddaa ediyorum olay güney marmara inegöl bursa kütahya sakarya nehrine bolu sınırına balıkesir sınırı na kadar trakya bölgelerinde wolçan hüküm sürmüş...
Baska bır bolgede,burya yakın dıyelım,kaya uzerınde net bır sahın gordum,kayanın kendısı işlenerek sahın yapılmıştı,şahının oldugu kayada colak papaz-papazın sag gohsunde daire ıcınde ıstavroz,papazın pelerını-papazın sag yanagında ucgen işareti vurulmuş,orayla suan ılgılenemıyorum-burası sakarya-bursa sınıralrı arasındadır,benım butun bolgelerım bu sınırlardadır.