ne olacak cubuk işi özele döndü
ne olacak cubuk işi özele döndü
Bulaşıcı dır dikkat gerçeği iş işten geçmişKader ustama bu teşkilata nasıl bulaştın diye sordum. Oda çoluk çocuk var gelecek ister düğün dernek ister dedi başladı anlatmaya. Meğerse deliler deryasına kendini evlatları için feda etmiş güzel ustam. Vicdansız abe heyranım benim![]()
Bizde kaynayan tek şey var kardasim:
Vallahi canım çay çekiyor mutfağa gitmeye korkarımBizde kaynayan tek şey var kardasim:
ÇAY.![]()
Soğukta mutfak bile çekilmiyor.Vallahi canım çay çekiyor mutfağa gitmeye korkarım![]()
Yok abim doğal gazlı her taraf sıcacık bizim korkumuz soğuktan değil terliktenSoğukta mutfak bile çekilmiyor.![]()
Hee sen alışmıştın mutfağı aksesuar gibi kullanmaya. Yenge kabus olmuş sana hay Maş’ALLAH. Ben de diyordum abemin saçlar dertten kederden ağarmış. Meğersem yengemin terlikleri renk attırmış. Bak onuda bu gece öğrendim abe heyranımYok abim doğal gazlı her taraf sıcacık bizim korkumuz soğuktan değil terlikten![]()
Gözüm sen daha ilk seviyedesin göreceğiz senin durumları terlik yine iyi oklava gelmesindeHee sen alışmıştın mutfağı aksesuar gibi kullanmaya. Yenge kabus olmuş sana hay Maş’ALLAH. Ben de diyordum abemin saçlar dertten kederden ağarmış. Meğersem yengemin terlikleri renk attırmış. Bak onuda bu gece öğrendim abe heyranım![]()
Hanım bana ne zaman birşey sormak istese yada kavga etmek istese ben hemen namaza duruyorum. Baktım sakinleşmemiş bi kaç nafile daha kılıyorum. Yoksa bu evlilik didişmekle yürümez benimde buna gücüm yetmezGözüm sen daha ilk seviyedesin göreceğiz senin durumları terlik yine iyi oklava gelmesinde![]()
Ben mevsimlik olduğunu bilmiyordum o zaman haklısınAbi sezonluk çalışıyorum
Kışın evde oturmaya gerek yok.
Kışın biriktir, nasip olursa yazın ye.
Yiyemezsin de arkada yemeyi bekleyen çok. Herkes bırakıp gidiyi.
Ev sahibi de zalim olmuş.
%300 zam istiyi.
Bunların büstünü dikip "vicdansız tosbag" deyip odası nerede diye konu açmak lazım.![]()