KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 796 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kafkaslı

Vip Üye
Hanım bana ne zaman birşey sormak istese yada kavga etmek istese ben hemen namaza duruyorum. Baktım sakinleşmemiş bi kaç nafile daha kılıyorum. Yoksa bu evlilik didişmekle yürümez benimde buna gücüm yetmez 😂😂😂😂
Sana iyilik ediyor mumarek bu arada bütün kaza namazlarinı kılarsin işte ALLAH yengemden razi olsun😢😢😢

Son düzenleme:

SiyahBeyaz

Renksiz arkadaş
Vip Üye
Bana terlik bağışıklık yapınca artik evden koğuyor bende camiye gidip tefekkure çekiliyorum ben ne ettim diye devlet kadın sığıma evleri var
Birde erkek sığınma evine ihtiyacimız var bu saatten sonra
Abi bu yaz Giresun'da mühendis bir abimle tanışma fırsatım oldu. adamın durumu çok iyi, dedimki abi ne işin var bu sektörde ihtiyacın zaten yok. Verdiği cevap beni şaşırtmıştı. Bir huzur evi yapicam birde erkek sığınma evi Projeyi anlattı bunlar için şuanda 200 milyon liraya ihtiyacım var. Bunu hem kendim için hemde bizim durumumuza düşebilir endişesi taşıdığım diğer insanlar için yapicam demişti. Şimdi sen böyle diyince o abimiz geldi aklıma :) Yani var bunu düşünen hatta eyleme geçenler 😅

Kafkaslı

Vip Üye
Abi bu yaz Giresun'da mühendis bir abimle tanışma fırsatım oldu. adamın durumu çok iyi, dedimki abi ne işin var bu sektörde ihtiyacın zaten yok. Verdiği cevap beni şaşırtmıştı. Bir huzur evi yapicam birde erkek sığınma evi Projeyi anlattı bunlar için şuanda 200 milyon liraya ihtiyacım var. Bunu hem kendim için hemde bizim durumumuza düşebilir endişesi taşıdığım diğer insanlar için yapicam demişti. Şimdi sen böyle diyince o abimiz geldi aklıma :) Yani var bunu düşünen hatta eyleme geçenler 😅
Sen şu adamin telefonunu ver her ihtimale karşı mübarek

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Fıratı listenin başına yazın :)

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Abi liste Yapicam aday çok burda sanırım 😅
@SiyahBeyaz arkadaşım saat 00 dan sonra gelenler veya o saaten sonra buranın müdavimleri buraya gelirler kapıda bekle en son geleni en başa yaz derim hadi burada kalanlar neyse gece 2 de gelipte çay yokmu diyen varya hep bunu yapıyor ondan sonra gelende var saat 3,30da istersenden ondan başla o çay sevmez onun aklı pere de kapıda beklersen geleni gideni çay koliği görürsün

SiyahBeyaz

Renksiz arkadaş
Vip Üye
@SiyahBeyaz arkadaşım saat 00 dan sonra gelenler veya o saaten sonra buranın müdavimleri buraya gelirler kapıda bekle en son geleni en başa yaz derim hadi burada kalanlar neyse gece 2 de gelipte çay yokmu diyen varya hep bunu yapıyor ondan sonra gelende var saat 3,30da istersenden ondan başla o çay sevmez onun aklı pere de kapıda beklersen geleni gideni çay koliği görürsün
Abi en son geleni mi alayım en son gideni mi 😅 Bu liste çok su götürür gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt