İşte buna tecrübe diyorlar@OKLiT artık sade su kaynat herkes çayını kendi yapsın. Olay çok farklı mevzuda bi o kadar derin. Bu balıkçı boşuna kaçmamış bu delilerden![]()
İşte buna tecrübe diyorlar@OKLiT artık sade su kaynat herkes çayını kendi yapsın. Olay çok farklı mevzuda bi o kadar derin. Bu balıkçı boşuna kaçmamış bu delilerden![]()
Sana iyilik ediyor mumarek bu arada bütün kaza namazlarinı kılarsin işte ALLAH yengemden razi olsunHanım bana ne zaman birşey sormak istese yada kavga etmek istese ben hemen namaza duruyorum. Baktım sakinleşmemiş bi kaç nafile daha kılıyorum. Yoksa bu evlilik didişmekle yürümez benimde buna gücüm yetmez![]()
Abi bu yaz Giresun'da mühendis bir abimle tanışma fırsatım oldu. adamın durumu çok iyi, dedimki abi ne işin var bu sektörde ihtiyacın zaten yok. Verdiği cevap beni şaşırtmıştı. Bir huzur evi yapicam birde erkek sığınma evi Projeyi anlattı bunlar için şuanda 200 milyon liraya ihtiyacım var. Bunu hem kendim için hemde bizim durumumuza düşebilir endişesi taşıdığım diğer insanlar için yapicam demişti. Şimdi sen böyle diyince o abimiz geldi aklımaBana terlik bağışıklık yapınca artik evden koğuyor bende camiye gidip tefekkure çekiliyorum ben ne ettim diye devlet kadın sığıma evleri var
Birde erkek sığınma evine ihtiyacimız var bu saatten sonra
Sen şu adamin telefonunu ver her ihtimale karşı mübarekAbi bu yaz Giresun'da mühendis bir abimle tanışma fırsatım oldu. adamın durumu çok iyi, dedimki abi ne işin var bu sektörde ihtiyacın zaten yok. Verdiği cevap beni şaşırtmıştı. Bir huzur evi yapicam birde erkek sığınma evi Projeyi anlattı bunlar için şuanda 200 milyon liraya ihtiyacım var. Bunu hem kendim için hemde bizim durumumuza düşebilir endişesi taşıdığım diğer insanlar için yapicam demişti. Şimdi sen böyle diyince o abimiz geldi aklımaYani var bunu düşünen hatta eyleme geçenler
![]()
Fıratı listenin başına yazınAbi bu yaz Giresun'da mühendis bir abimle tanışma fırsatım oldu. adamın durumu çok iyi, dedimki abi ne işin var bu sektörde ihtiyacın zaten yok. Verdiği cevap beni şaşırtmıştı. Bir huzur evi yapicam birde erkek sığınma evi Projeyi anlattı bunlar için şuanda 200 milyon liraya ihtiyacım var. Bunu hem kendim için hemde bizim durumumuza düşebilir endişesi taşıdığım diğer insanlar için yapicam demişti. Şimdi sen böyle diyince o abimiz geldi aklımaYani var bunu düşünen hatta eyleme geçenler
![]()
Abi liste Yapicam aday çok burda sanırımFıratı listenin başına yazın![]()
@SiyahBeyaz arkadaşım saat 00 dan sonra gelenler veya o saaten sonra buranın müdavimleri buraya gelirler kapıda bekle en son geleni en başa yaz derim hadi burada kalanlar neyse gece 2 de gelipte çay yokmu diyen varya hep bunu yapıyor ondan sonra gelende var saat 3,30da istersenden ondan başla o çay sevmez onun aklı pere de kapıda beklersen geleni gideni çay koliği görürsünAbi liste Yapicam aday çok burda sanırım![]()
Abi en son geleni mi alayım en son gideni mi@SiyahBeyaz arkadaşım saat 00 dan sonra gelenler veya o saaten sonra buranın müdavimleri buraya gelirler kapıda bekle en son geleni en başa yaz derim hadi burada kalanlar neyse gece 2 de gelipte çay yokmu diyen varya hep bunu yapıyor ondan sonra gelende var saat 3,30da istersenden ondan başla o çay sevmez onun aklı pere de kapıda beklersen geleni gideni çay koliği görürsün