GünaydınBiz nasıl bir tarikatın içine düşmüşüz böyle![]()

GünaydınBiz nasıl bir tarikatın içine düşmüşüz böyle![]()
Ben zula diye yola çıktım nasıl bir denklemin içine düşmüşüzde haberimiz yok. Kim bilir çay diye ne içmişiz bu zaman kadarGünaydınyüreği deli olanların tarikatı
sende öylesin gardaşım
bize lazım olanda budur
Düz hesap düz vites boş ver denklemiBen zula diye yola çıktım nasıl bir denklemin içine düşmüşüzde haberimiz yok. Kim bilir çay diye ne içmişiz bu zaman kadar![]()
@OKLiT artık sade su kaynat herkes çayını kendi yapsın. Olay çok farklı mevzuda bi o kadar derin. Bu balıkçı boşuna kaçmamış bu delilerdenDüz hesap düz vites boş ver denklemi![]()
tamamdır @Roni ustam onun adı kant tır büyük bardakta olur duple hemide okkalı çay fiyatına bir bardak çay 7 pere çay ocağı sahibi ev sahinin yüzünden bizden çok fahiş fiyat istiyor zaten kaçak çay kaç pere @Deli Fırat abey o ucuzdur büyük ihtimal vergisiz olur diye düşünüyorum da bu ara barış çubuğu molası hazır balıkçı abey yok kızamaz sabaha da biz tüttürmüş oluruz nasıl olsa veli abet pencere kenarı seni bekliyor pencereyi açmayı unutma yoksa arkasını sen biiyon yazmıyorum hadi hayırlısı@OKLiT artık sade su kaynat herkes çayını kendi yapsın. Olay çok farklı mevzuda bi o kadar derin. Bu balıkçı boşuna kaçmamış bu delilerden![]()
Sen kiradan dert yakınıyon bi kaçak çay bir daire parası ediyor. Dur bizi ele verecen gözün sevemtamamdır @Roni ustam onun adı kant tır büyük bardakta olur duple hemide okkalı çay fiyatına bir bardak çay 7 pere çay ocağı sahibi ev sahinin yüzünden bizden çok fahiş fiyat istiyor zaten kaçak çay kaç pere @Deli Fırat abey o ucuzdur büyük ihtimal vergisiz olur diye düşünüyorum da bu ara barış çubuğu molası hazır balıkçı abey yok kızamaz sabaha da biz tüttürmüş oluruz nasıl olsa veli abet pencere kenarı seni bekliyor pencereyi açmayı unutma yoksa arkasını sen biiyon yazmıyorum hadi hayırlısı
Ahanda moladaydım pencere açık tütürüyorum dondum vallahitamamdır @Roni ustam onun adı kant tır büyük bardakta olur duple hemide okkalı çay fiyatına bir bardak çay 7 pere çay ocağı sahibi ev sahinin yüzünden bizden çok fahiş fiyat istiyor zaten kaçak çay kaç pere @Deli Fırat abey o ucuzdur büyük ihtimal vergisiz olur diye düşünüyorum da bu ara barış çubuğu molası hazır balıkçı abey yok kızamaz sabaha da biz tüttürmüş oluruz nasıl olsa veli abet pencere kenarı seni bekliyor pencereyi açmayı unutma yoksa arkasını sen biiyon yazmıyorum hadi hayırlısı
Kader ustama bu teşkilata nasıl bulaştın diye sordum. Oda çoluk çocuk var gelecek ister düğün dernek ister dedi başladı anlatmaya. Meğerse deliler deryasına kendini evlatları için feda etmiş güzel ustam. Vicdansız abe heyranım benim