Ilk önce ben dedim listenin başına beni yazAbi en son geleni mi alayım en son gideni miBu liste çok su götürür gibi
Ilk önce ben dedim listenin başına beni yazAbi en son geleni mi alayım en son gideni miBu liste çok su götürür gibi
Kambersiz düğün olurmu Truva ustamı ondan kimse ayıramazFıratı listenin başına yazın![]()
Aslında listeye gerek yok tuttuğunu yaz en başta beni al diyeceğim ama @Roni ustamin bir sığınma evi vardı şöyle guzel tek gözlü mekana Özel önünde tabelasında vardı. hatırladığım kadarıyla beni liste ye en son yazmıştı onun için beni başa al diye yazdımAbi en son geleni mi alayım en son gideni miBu liste çok su götürür gibi
Abi Liste geniş olucak ama başa @Kafkaslı ustami yazicam. Kimse kusura bakmasınAslında listeye gerek yok tuttuğunu yaz en başta beni al diyeceğim ama @Roni ustamin bir sığınma evi vardı şöyle guzel tek gözlü mekana Özel önünde tabelasında vardı. hatırladığım kadarıyla beni liste ye en son yazmıştı onun için beni başa al diye yazdım![]()
Ha öyle de mubarek yoksa bu soğuk ta arada kalacağız mübarekAbi Liste geniş olucak ama başa @Kafkaslı ustami yazicam. Kimse kusura bakmasınherkes sırasını bilsin. @Deli Fırat abimi oraya alırsak millete gecenin 03.00 de çay yaptırıp milleti delirtmesin
![]()
Fırat orda da buradaki gibi girip çay verin derse 2. gün kapının önüne koyarlarHa öyle de mubarek yoksa bu soğuk ta arada kalacağız mübarek
Abi Liste geniş olucak ama başa @Kafkaslı ustami yazicam. Kimse kusura bakmasınherkes sırasını bilsin. @Deli Fırat abimi oraya alırsak millete gecenin 03.00 de çay yaptırıp milleti delirtmesin
![]()
@TRUVA ustam üstat bu saate gelmez gece gelir sahibi esas Çaycida. Ondan bir veya iki saat önce gelir elçiye pardon çırağa zeval olmaz zaten sopalı gelir abasi altında kımız icin at lazim atın kuyruğu var ama kendisi yok sonra bu at kısrak olması lazım kusura bakmada ata ahır veya hara lazım is büyür gider burda kımız yok patron karar versin ne diyi.mAlbay geldi. Ocağın sahibi kimse kımız getirsin yoksa ocagi kapatacam. Her gun çay icilirmi bu ne içimiz dışımız çay oldu menüye kımız eklensin o kadar![]()
![]()
Abim soğuk çayda varAlbay geldi. Ocağın sahibi kimse kımız getirsin yoksa ocagi kapatacam. Her gun çay icilirmi bu ne içimiz dışımız çay oldu menüye kımız eklensin o kadar![]()
![]()
@Roni Ustam bu fotoğraf sizin müsaadenizle taaa 494 sayfada buldum 5 Şubat 2023 tarihli saat 15 ;37 atmışsınız çok bunalan daralan terlikten korkanlar sıraya giremem diye korkanlar buyursunlar listeyi fazla uzun tutma istersen @SiyahBeyaz gurban içeri tam gözükmüyor ama balık istifine kimse bişi diyemez balık demisken burası mutlaka dereye yakındır @Necat. Ustam olta takımını yanına alHaklısın ustam. Sığınma evi yok diye mekana sığınıyoruz bizde![]()