KARA DEMLİK ÇAY OCAĞI | Sayfa 36 | Define işaretleri ve anlamları

aga_0074

Kullanıcı
Ustam eski isim yok sayilir (usta oklit) di ustasi kaldırıldı şimdiki gibi oldu sizin zamaniniza yetisemedim yeni sayilir tekrar hoş geldiniz
Keske bende yeni olsaydim , simdi hersey elinizin altinda , boyle muhteşem bir usta kadrosunun icinde , cok guzel bilgiler alirdim en baştan başlayarak

Moderatör tarafında düzenlendi:

aga_0074

Kullanıcı
Aleyküm selam hoş geldin nasılsın iyisindir inşallah 👍 Allah'ın gundisi 😂 nerelerdesin epey oldu sesin çıkmıyordu
Vaay keko vaayy tew looo loo 😂 mucadele ediyorum vallah gundi , artik firsat buldukca geliyorum, genclere bir nebzede olsa siz kaliteli degerli kiymetli ve muhteşem bilgisi olan ustalarimin yanında sizin kadar olmasada bilgi vermeye geldim

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Vaay keko vaayy tew looo loo 😂 mucadele ediyorum vallah gundi , artik firsat buldukca geliyorum, genclere bir nebzede olsa siz kaliteli degerli kiymetli ve muhteşem bilgisi olan ustalarimin yanında sizin kadar olmasada bilgi vermeye geldim
Seni sahalarda görmek çok iyi geldi bana tekrar hoş geldin yahu sen eskiden bu kadar mütevazı değildin 😂 şaka bir yana yeni üyelere dikkat derim bu adamın yazdıklarını iyi kavrayın takip edin 👍bu arada senin köylü nerelerde 🤔

Üst Alt