Sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlarKendime çay ısmarladım
Sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlarKendime çay ısmarladım
He vallaha can dostum hayat fırsat vermiyoraleyküm selam gurban hoş geldin he çok acemisin belli oluyor kaybolup iki senede bir ortaya çıkarsan açemileşirsin
Keske bende yeni olsaydim , simdi hersey elinizin altinda , boyle muhteşem bir usta kadrosunun icinde , cok guzel bilgiler alirdim en baştan başlayarakUstam eski isim yok sayilir (usta oklit) di ustasi kaldırıldı şimdiki gibi oldu sizin zamaniniza yetisemedim yeni sayilir tekrar hoş geldiniz
Vaay keko vaayy tew looo loo mucadele ediyorum vallah gundi , artik firsat buldukca geliyorum, genclere bir nebzede olsa siz kaliteli degerli kiymetli ve muhteşem bilgisi olan ustalarimin yanında sizin kadar olmasada bilgi vermeye geldimAleyküm selam hoş geldin nasılsın iyisindir inşallah Allah'ın gundisi nerelerdesin epey oldu sesin çıkmıyordu
Vicdansız balıkçıSahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar
Seni sahalarda görmek çok iyi geldi bana tekrar hoş geldin yahu sen eskiden bu kadar mütevazı değildin şaka bir yana yeni üyelere dikkat derim bu adamın yazdıklarını iyi kavrayın takip edin bu arada senin köylü nerelerdeVaay keko vaayy tew looo loo mucadele ediyorum vallah gundi , artik firsat buldukca geliyorum, genclere bir nebzede olsa siz kaliteli degerli kiymetli ve muhteşem bilgisi olan ustalarimin yanında sizin kadar olmasada bilgi vermeye geldim
O kayip bayadir konusamadikSeni sahalarda görmek çok iyi geldi bana tekrar hoş geldin yahu sen eskiden bu kadar mütevazı değildin şaka bir yana yeni üyelere dikkat derim bu adamın yazdıklarını iyi kavrayın takip edin bu arada senin köylü nerelerde
bozkurt a ait burasıBurda site kurucusu kim, kime ait site şuan
Hala aynı dostun elinde o zaman, cok sevindim kardeşimizin elinde olduguna...bozkurt a ait burası