Vayy bee tünelin şeklini ve başlangıcını biliyordun demmeki.aklimda kaldığı kadariyla orası çok muazzam yeraltı şehiriydi.
abi zaten sanada tünelin varlığından bahsettim, sadece değerli tespiti için sormuştum sana. yanlış anlama olmasın yani.
Vayy bee tünelin şeklini ve başlangıcını biliyordun demmeki.aklimda kaldığı kadariyla orası çok muazzam yeraltı şehiriydi.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
mühendislik sınavlarına giden bir öğrenci bu mapinfo yu tavsiye ediyor, inşaat sektörüde kullanıyor bunu, golden şirketinden daha üstün olduğunu düşünüyoruz bakalım,
şimdi sıra bunda
Bu işin mantığıni bilmeyince,işte böylesi örnekleri çogaltabilirsiniz.
kardeş surfer dediğin programla gerçeğe en yakın izdüşüm haritalarını renklendirir 3d ye çevirirsin.. zzaten yapıyorsun o oluşan resimler onlar.. bunu zaten mimarlar jeofizikçiler haritacılar ve arazi zenginleri.. kullanıyorlar çalışma yapacakalari alanları tanımak için.. araba gidermi engebeler neler düz alan oluşturmak için masraf hesaplama.. için ....Bu işin mantığıni bilmeyince,işte böylesi örnekleri çogaltabilirsiniz.
İsteyen inanir istemeyen inanmasın,bu işi güzel data ve filitreleme yapılırsa surferin bulamayacaği oda ve metal yoktur.tabii burda çıktıyı iyi analiz yapip yorumlamakta onemlidir.ben tunel vs.icin voxler kullanirim oda ve metal içinse surferi kullanırım.
Wtrk,Admin arkadaşları yalancılıkla suçlamayın bunu Aliveli ustayada yaptin.Admin arkadaşlarımız biribirinden degerli ve dürüstlüğünden ödün vermeyen kişilikli şahsiyetlerdir.Adminlerimiz hakkında birşey yazmadan önce 100 defa düşünün..
virüs barındırmayan temiz link, bunu buldum