Aliomer ustamin tarif ettigi sensoru yaptim ve Sag elime celik yuzuk alirsam metale, sade kullanirsam bosluga cekim verecegini soylemisti. Metalin ve boslugun uzerine sensor gelince tepki aliyorum. Aparati bukum yerine yakin tutturuyorum ki donmesine fazla engel olmasin diye. Benim pazar arabasindan yaptigim cubugu miknatis cekiyor acaba arabayi mi yanlis aldik bikemedim. Ikizceli ustam.bir yerde hata var ama cozemedim
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
metin ustam ben ,,neyodiyum ,,miknatizi cok cesitli kulandim nasil desem anayiver er cesit altin olsun gumus ve bronz sikelerlen yerden 20 cm uste kiydum bir takoz ustune ve miknatizin da ustune basetim sike cesiti koydum bir bilsen neler denemedim ustam ve pirinc cubuklarlan baktim er nokta alindi yer acildi ve hepsi de mineral cikti ve sonra ustam miknatisiz denedim ,,bir poset ,,icinde kibrit uclari vardi sade miknatizin yerine koydum mineral cekimi kalkti ortadan ama ne yaziki curuf demiri atlatamiyor bu kibrit uclari ustam miknatiz boslukta guzel calisiyor ustam ama bunlar benim kendi tecurbelerim .